web
counter

Alas Cawan Cincin Berlian – Diamond Ring Glass Coaster

Gift Kahwin Ads

Penerangan dan maklumat untuk alas cawan cincin berlian:

Set mengandungi 2 pcs alas cawan. Tetingkap pusat gambar memudahkan kemasukan foto bersaiz 1.75″ x 2″.

Saiz Kotak Cover: Panjang: 9.2cm x Lebar: 9.2cm x Tinggi: 1.2cm

Saiz Alas Cawan: Panjang: 9cm x Lebar: 9cm x Tinggi: 0.4cm

alas cawan cincin pengantin

diamond ring glass coaster front

diamond ring coaster back

alas cawan cincin berlian depan

alas cawan cincin berlian belakang

alas cawan cincin berlian dengan kotak

alas cawan cincin berlian dengan kotak dan rebenorder sekarang

Alas Cawan Bertema Cincin Berlian

“Dengan cincin ini, saya ingin berkahwin dengan mu.” Dengan alas cawan cincin berlian ini, demi pasangan akan mengekalkan perkahwinan mereka dengan sebutan perkataan yang dicatatkan pada mula perenggan. Kami sudah dapati bahawa alas cawan foto dengan lukisan cincin berlian kita adalah pilihan popular sebagai cenderahati bagi kebanyakan majlis.

Cenderahati itu memberi anda peluang untuk memperibadikan dengan foto perkahwinan anda dan ia dapat jamin untuk membuat tetamu anda tersenyum. Juga, dengan elegan reka bentuk cincin perkahwinan, alas cawan ini membuat ia mudah untuk mengatakan aku cinta pada mu apabila memilih mereka sebagai nikmat perkahwinan.

Anda boleh memadankan cenderahati itu dengan tema perkahwinan anda. Sekarang anda dapat menjaga kebersihan dan kekeringan meja anda dengan taruh cawan di atas alas cawan tu. Bahagian bawah cawan adalah bulatan, dan cincin perkahwinan adalah satu bulatan , jadi jika anda mendapat coaster ini bersama dengan gambar-gambar cincin perkahwinan kepada mereka , anda akan mencari tempat pendaratan selamat untuk air tau jus anda. Lebih-lebih lagi , alas cawan bertema cincin perkahwinan inin diperbuat daripada kaca berkualiti yang dapat menambah suasana mewah untuk majlis istimewa anda.

manicure set promotion

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top