web
counter

Cenderahati Rose Petal Sabun Rose Soap

Gift Kahwin Ads

Single Rose Petal Sabun

single rose soap

single rose soap


oder sini
 

Pengantin boleh tambah pita dan peribadi terima kasih tag untuk rose sabun wangi ini dan menjadikan ia istimewa.

Anda bukan saja boleh guna rose sabun wangi ini untuk pameran, tetapi ia juga boleh dipakaikan sebagai sabun biasa atau pembersih untuk badan, tangan dan muka.

 

***********************************************

Rose Petal Sabun Perkahwinan

3 rose soap

3 rose soap

oder sini
 

Saiz: 7cm x 6.5cm x 4cm

Peribadi terima kasih tag(Personalised tag) boleh ditambah kepada rose petal sabun perkahwinan ini. Ini rose petal sabun tidak hanya untuk dipamerkan, tetapi juga boleh dipakai sebagai sabun biasa atau pembersih badan, tangan dan juga muka.

Ia boleh dibubarkan dengan mudah di dalam air, mengandungi faktor pencemaran yang aktif, baik untuk pembersihan dan pensterilan.

Anda boleh menggunakannya untuk aromaterapi dalam tab mandi. Ia amat cepat dan berkesan untuk menembusi kulit, menggalakkan peredaran darah, menghapuskan keletihan dan hidrat kulit anda.

Rose petal ni kaya dengan busa. Pemutihan dan elastik. Sabun ni tidak mengandungi bahan-bahan toksik dan boleh digunakan dengan selamatnya.

Sabun Bunga Rose Yang Murah Untuk Acara Anda

Taruh perhatian ke dalam setiap terperinci dan melakukan segala persiapan yang diperlukan untuk hari perkahwinan anda adalah perkara yang membuatkan tetamu anda untuk mengenangi hari kebesaran anda. Tetamu jemputan anda akan mengambil keseronokan dalam usaha anda untuk menyediakan mereka satu majlis perkahwinan yang menyeronokkan untuk mereka. Apakah yang boleh menjadi cara yang lebih baik untuk menggembirakan tetamu anda dan membuat mereka lebih menyeronokkan dengan memberikan mereka satu cenderahati kecil seperti sabun bunga rose bagi mereka bawa pulang.

6 rose soap

6 rose soap

oder sini
 

Ia adalah benar-benar satu idea yang baik untuk anda mempertimbangkan untuk memberi cenderahati sabun bunga rose itu yang boleh mengeluarkan bau wangi di rumah mereka. Sabun bunga rose adalah pilihan yang paling baik yang memenuhi syarat-syarat berkaitan dengan cenderahati perkahwinan yang waras. Di samping itu, semua orang akan mandi setiap hari untuk menyegarkan kehidupan harian mereka dan sabun ini pasti boleh mereka pakai dalam bilik mandi. Oleh itu, cenderahati sabun ini pada dasarnya merupakan idea yang sangat baik untuk menunjukkan penghargaan anda kepada tetamu di majlis perkahwinan anda.

Sabun mawar sebenarnya juga merupakan cenderahati perkahwinan yang sangat baik untuk kebanyakan wanita. Barangan ini biasanya boleh didapati dalam kotak hadiah pameran dan cenderung untuk menghasilkan paparan yang indah di atas meja makan malam anda. Harga cenderahati perkahwinan ini juga agak berpatutan yang biasanya hanya antara RM1.00 ke RM2.00 yang anda boleh membeli secara pukal tetapi masih tidak membayar terlalu banyak untuk mereka.

Secara keseluruhan, sabun bunga rose adalah hadiah yang ideal untuk mengucapkan terima kasih kepada orang-orang yang membentangkan diri mereka dalam perkahwinan anda untuk melengkapkan perkahwinan anda buat keseluruhannya. Anda harus mempertimbangkan untuk mendapatkan sabun ini jika anda mahu memberi tetamu anda sesuatu cenderahati yang murah tetapi elegan dan lebih cenderung untuk disayangi oleh kebanyakan orang.

Rose Soap Yang Kami Membekalkan

Sabun bunga rose ini bukan hanya membuat paparan yang menakjubkan di atas meja penerimaan anda, tetapi ia juga merupakan sabun atau pencuci yang boleh anda gunakan semasa mandi di bilik mandi.

variety rose soaps

variety rose soaps

Sabun mawar kelopak ini mudah larut dalam air dan mengandungi faktor dekontaminasi aktif. Ia adalah hebat untuk pembersihan dan pensterilan. Tetamu anda boleh menggunakannya untuk aromaterapi apabila mandi dalam tab mandi rumah mereka.

Ciri-ciri untuk sabun ini adalah ia boleh menembusi kulit dengan segera dan sungguh berkesan untuk membersihkan badan. Selain daripada itu, ia juga boleh mempercepatkan peredaran darah, menghilangkan keletihan, dan hidrat kulit anda. Ia juga memainkan peranan untuk pemutihan dan elastik. Sabun ini juga sangat selamat digunakan kerana ia dibuat dengan bahan-bahan bukan toksik.

 

manicure set promotion

Leave a Reply