web
counter

Ferrero Rocher – Hazelnut Coklat Yang Disukai Orang Ramai

Gift Kahwin Ads

Ferrero Rocher

Ferrero Rocher adalah salah satu coklat yang paling terkenal dan paling disukai orang ramai di dunia. Ia telah diperkenalkan pada tahun 1982 oleh pembuat coklat terkenal, Ferrero SpA. Ferrero Rocher adalah coklat berbentuk bulat yang mengandungi hazelnuts panggang yang disertakan oleh shell wafer nipis.

Satu pek kecil adalah sebanyak 73 kalori dan dibalut dengan pembungkus emas cerah. Oleh kerana kelihatannya indah dan rasa yang sangat lazat, coklat ini dikenali sebagai salah satu coklat yang paling ramai orang suka makan di seluruh dunia. Kempen-kempen pengiklanan rasa dan inovatif adalah sebab-sebab utama yang menjadikan Ferrero Rocher banyak popular. Ia adalah salah satu daripada coklat khusus dengan harga yang berpatutan.

Syarikat Ferrero SpA telah melibat dalam perniagaan coklat untuk 65 tahun yang lalu dan diketuai oleh Giovanni Ferrero. Ia adalah sebuah organisasi swasta dan dianggap sebagai salah satu organisasi yang paling boleh dipercayai di seluruh dunia. Kebanyakan produk syarikat terdiri daripada hazelnuts dan koko, satu gabungan yang hebat yang ditemui oleh pengasas syarikat itu, Pietro Ferrero. Produk pertama mereka adalah Nutella , sebaran coklat terdiri daripada hazelnuts , koko dan susu skim. Kejayaan Nutella diilhamkan pemilik syarikat untuk memperkenalkan produk berkaitan coklat yang berbeza. Kopi poket, Giotto, Mon Cheri , Tic Tac , Confetteria Raffaello dan Hanuta adalah antara produk yang berjaya diperkenalkan oleh syarikat itu.

Confetteria Raffaello kelihatan seperti Ferrero Rocher tetapi mengandungi badam dan susu krim. Satu lagi gula-gula yang terkenal adalah Garden Coco yang serupa dengan Raffaello dan Ferrero Rocher, tetapi ia diperbuat daripada krim kelapa. Salah satu coklat terkenal dari Ferrero SpA adalah Kinder Surprise, yang mempunyai telur coklat di dalamnya. Ia datang dengan mainan kejutan untuk anak-anak. Barangan lain yang Ferrero SpA khas untuk kanak-kanak termasuk Chocolate Kinder, Kinder Bueno dan Kinder Happy Hippo.

Forrero Rocher datang dalam pek 6, 12 dan 24 biji. Ia adalah gula-gula coklat amat wangi. Ia tidak seperti coklat bar biasa yang cair serta-merta , jadi anda perlu makan secara perlahan-lahan untuk menikmati sepenuhnya rasa. Jika anda membandingkan harga Ferrero Rocher pek dengan coklat yang lain, anda mungkin mendapati mereka sedikit lebih mahal berbanding dengan coklat yang lain, seperti Cadbury , Kit Kat, dan lain-lain. Walau bagaimanapun, Forrero Rocher mempunyai rasa tersendiri dan gaya khusus. Pek adalah sempurna sebagai hadiah romantis, oleh itu, permintaan mereka meningkat dengan ketara sempena Hari Valentine.

Ferrero Rocher juga mempunyai pelbagai pilihan yang sangat digemari daripada gula-gula coklat gourmet yang lain. Anda boleh mencari pakej hadiah yang terutama untuk hari istimewa seperti hari perkahwinan, harijadi, Hari Raya dan lain-lain dengan memberikan gula-gula yang amat unik ni. Coklat Rocher benar-benar wafer, penuh dengan coklat dan kemiri(hazelnut). Dengan tambahan terbaru kepada koleksi Rocher itu, Rondnoir, yang merupakan campuran lazat coklat hitam dalam Ferrero wafer. Jika anda ingin mengetahui lebih lanjut tentang pesanan, atau ingin menyesuaikan bakul hadiah anda, anda boleh melawat kedai coklat atau tempah di laman mereka.

manicure set promotion

Leave a Reply