web
counter

Hadiah Sangkar Burung

Gift Kahwin Ads

hadiah sangkar burung

bird cage

hadiah sangkar burung

Sangkar burung ni boleh isi 2 biji Ferraro Rocher coklat.

Tinggi 10cm x Diameter 7cm

hadiah sangkar burung
order sekarang

Perancangan Perkahwinan Bertema Love Bird

Burung cinta adalah simbol kasih sayang, cinta, dan komitmen. Jadi, dah pasti ia boleh dijadikan tema yang bagus untuk perkahwinan. Untuk mula merancang pesta burung cinta anda, pertama sekali anda perlu mempertimbangkan lokasi anda. Perkahwinan di luar seperti di taman atau tepi pantai merupakan lokasi yang sangat sesuai dengan tema ini. Taman yang indah boleh menyesuaikan diri dengan suasana di luar. Jika anda membuat keputusan untuk mengadakan acara perkahwinan anda di luar, anda perlu sentiasa mempunyai rancangan sandaran dalam kes jika cuaca buruk berlaku pada hari kebesaran anda itu. Ini mungkin semudah untuk selesaikan dengan penyediaan khemah terpelihara dan canopy.

Perkara seterusnya yang perlu dipertimbangkan ialah jemputan anda dan skim warna. Terdapat beberapa kad kahwin dan kad terima kasih bertema burung cinta yang indah yang sepadan dengan hampir semua palet warna. Apabila membuat keputusan mengenai warna untuk majlis anda, hampir apa-apa warna akan bersepadan dengan tema burung cinta. I akan candangkan anda mempertimbangkan warna semula jadi yang indah. Warna hijau, coklat, emas, dan biru membolehkan rasa sifat sesuatu perkahwinan burung cinta. Jika anda memilih tema burung cinta yang lebih kontemporari, anda mungkin mahu sesuatu yang lebih sharp, atau sesuatu yang mudah seperti putih klasik.

love bird salt and pepper shaker
order sekarang

Hiasan adalah apa yang anda perlu rancangkan dalam senarai semakan untuk majlis perkahwinan anda. Ini boleh menjadi kreatif bergantung kepada macam mana anda inginnya menjadi. Anda boleh menggabungkan tiruan sarang burung ke dalam hiasan jika anda benar-benar mahu ia kelihatan unik dan harmoni. Ini juga boleh dihiasi di tempat penerimaan dengan menggunakan cawangan kecil dengan sarang burung sebagai hiasan meja penerima.

Cenderahati Sangkar Burung

Jika anda ingin hiasan yang lebih tradisional, tumbuh-tumbuhan hijau boleh berfungsi dengan baik untuk tujuan ini. Anda juga boleh menggabungkan beberapa bunga juga. Satu lagi hiasan yang besar untuk majlis perkahwinan dan penerimaan anda sama ada mempunyai beberapa patung burung di sekitar, dan anda mungkin mahu pertimbangkan untuk menambah beberapa sangkar burung juga. Anda boleh mendapati sangkar burung seperti yang ditunjukkan dalam gambar. Terdapat juga pilihan yang mempunyai burung sebenar, di dalam sangkar yang indah, di kaunter penerimaan tetamu.

Cenderahati adalah satu lagi sebahagian besar yang perlu anda cadang dan beli untuk perkahwinan anda. Terdapat beberapa barangan kemas yang ada untuk perkahwinan bertemakan burung cinta. Anda boleh beli penggoncang garam dan lada (salt and pepper shaker) burung cinta. Jika anda ingin sesuatu yang lebih tradisional, boleh anda mempertimbangkan untuk membeli sabun burung cinta. Antaranya, sangkar burung yang menjadi cenderahati yang semakin popular dan terdapat ramai pengantin yang suka membelinya untuk menjadi cenderahati perkahwinan pilihan utama mereka. Sangkar burung yang mereka beli selalunya akan ditambah dengan hiasan bunga tiruan, reben, manik yang menjadikannya kelihatan amat menarik sekali.

sabung burung cinta
order sekarang

Perkahwinan bertema burung cinta boleh menjadi sesuatu yang amat menyeronokkan apabila anda menrancangkannya. Tumpuan kepada butiran adalah kunci yang penting untuk menjadikan jenis perkahwinan ini berjaya. Jadi anda bole tumpukan perhatian di mana-mana sahaja yang anda ingat boleh menambah sesuatu yang unik dan istimewa. Sentiasa ingat dengan tema ini sebab hari perkahwinan adalah hari istimewa untuk anda, jadi pastikan anda mengikuti kehendakan anda sendiri.

manicure set promotion

Leave a Reply