web
counter

Jimat Wang dengan Kotak Perkahwinan yang Murah

Gift Kahwin Ads

Banyak orang yang berminat untuk mencari cara-cara untuk membuat cenderahati perkahwinan yang unik dan istimewa. Kebanyakan mereka telah mendapati bahawa kotak perkahwinan adalah benda yang amat diperlukan bagi mereka untuk menghasilkan dengan hadiah yang menakjubkan. Mereka bentuk dan membuat kotak peribadi anda akan membolehkan anda mempunyai sesuatu yang benar-benar menyesuaikan dan bukan sahaja unik tetapi juga menarik perhatian. Kotak-kotak yang akan diletakkan di meja makan malam semasa perkahwinan anda dan pilihan kotak ini tidak terhad kepada apa benda yang anda boleh masukkan ke dalam kotak-kotak yang kecil ini. Di sini saya ingin berkongsi dengan anda beberapa cara tentang apa yang anda dapat mengisi dalam kotak perkahwinan anda.

carriagebox.jpg

Jangan habiskan terlalu banyak wang dalam kotak perkahwinan

Apabila anda nak beli kotak perkahwinan, adalah baik untuk anda membeli dalam kuantiti yang besar. Dengan berbuat demikian, ia akan lebih kos efektif kerana kebanyakan kedai-kedai akan menjual kotak pukal pada harga borong. Jika anda tidak mempunyai idea di mana kotak yang anda perlu memilih, anda sentiasa boleh mencari di internet untuk kotak yang anda mahu, dan kemudian hanya melawat kedai kraf berdekatan, kedai hadiah perkahwinan, atau pusat beli-belah untuk membeli benda ni. Sekarang ia sudah menjadi trend bagi orang-orang terus membeli di internet kerana ini boleh jimatkan kerumitan dan masa sebab kebanyakan kedai akan menyampaikan barangan ke pintu rumah anda tanpa anda perlu kunjungi kedai mereka.

Cari kotak perkahwinan tradisional

Beli jenis kotak perkahwinan ini adalah idea yang baik untuk menjadikan majlis perkahwinan anda diingati buat masa yang panjang. Terdapat banyak kotak perkahwinan tradisional yang boleh didapati dengan saiz yang kecil dan anda boleh mendapatkannya dengan harga yang agak rendah seperti $1 satu kotak. Setelah anda beli kotak tu, anda boleh menambah sentuhan peribadi anda kepada kotak-kotak itu. Jika anda ingin memberikan kek cawan, maka anda boleh mendapatkan kotak kek kecil dan melakukan hiasan anda sendiri. Ianya tidak mustahil untuk anda menambah riben pada kotak-kotak yang ditambah beberapa perhiasan lain seperti bufrennga atau manik kepada mereka. Meletakkan semua aksesori bersama dan gam sesetengah reben, bunga kecil, serta perhiasan lain mengikut warna tema majlis perkahwinan anda. Idea ini adalah bagi anda dapat memastikan bahawa kotak-kotak yang dibeli bersesuaian dengan tema perkahwinan anda.

Jadikan kotak perkahwinan anda berguna untuk dipakai

Pada masa menghiasi kotak perkahwinan, adalah baik bagi kamu mencipta sesuatu yang tetamu anda akan ingin untuk membawa pulang dengan mereka dan bukannya membuangkannya selepas perkahwinan. Oleh itu, anda perlu berfikir untuk membuat kotak yang berguna dan boleh digunakan oleh tetamu apabila mereka membawa kotak-kotak tu balik ke rumah mereka. Kemungkinan besar wanita akan menggunakan kotak-kotak perkahwinan untuk mengisi perhiasan kegemaran mereka seperti cincin dan rantai. Kotak ini juga boleh digunakan untuk membuat sebagai hiasan untuk bilik tamu, bilik tidur atau bilik mandi.

Apa di dalamnya?

Kotak-kotak perkahwinan juga boleh digunakan untuk mengisi lilin, coklat atau gula-gula. Anda mungkin berfikir untuk menyediakan gula-gula, atau beberapa kenang-kenangan seperti lencana untuk lelaki atau anting-anting untuk wanita. Dalam pasaran kini terdapat banyak kotak perkahwinan yang mempunyai saiz yang berbeza yang anda boleh pilih, idea-idea untuk anda DIY kotak ini sebenarnya adalah sungguh banyak sekali.

Jika anda ingin membeli kotak perkahwinan dalam internet, anda perlu pastikan bahawa kotak yang anda beli adalah sesuai untuk anda dan juga keperluan tetamu anda. Anda ingin memastikan bahawa masa dan usaha yang anda habiskan untuk menyedia kotak perkahwinan itu adalah berbaloi juga.

manicure set promotion

38 thoughts on “Jimat Wang dengan Kotak Perkahwinan yang Murah”

  1. The price is mcm ni:

   20-99 pieces RM1.40
   100-199 pieces RM0.80
   200-299 pieces RM0.75
   300-499 pieces RM0.70
   500 pieces > RM0.65

   So for 700 pieces, if you really order from us, the best price we can offer you is RM0.60.

  1. U kena buat anggaran sendiri:

   Kotak Carriage :
   Panjang 6cm x Lebar 3cm x Tinggi 6.5cm

   Kek:
   Atas:
   Lebar 4cm x Panjang 7cm x Tinggi 5cm

   Bawah:
   Lebar 9cm x Panjang 9.5cm x Tinggi 6cm

 1. Tlg emel quotation utk box dlm gambar 1… quantity 1000
  My fon no 0194194102, tgl d kota warisan sepang
  Tarikh diperlukan 26 januari 2013
  If it possible rm 0.50 per box 🙂 ?

 2. khalijahbee kather seeni

  saya ingin tahu kalau saya nak order CB07RBHB dalam 500 pcs berapa harga untuk bulan sept nanti dan caranya.Saya dari Sungai Petani

 3. salam..
  nk tnya hrga bg CB04- peace brpe yer seunit…???
  Dan kalau ambil byk dlm 500 – 1000 brpe tuk hrga borong..??

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top