web
counter

Pelbagai Kotak Bulat Kertas – Round Paper Candy Boxes 1

Gift Kahwin Ads

Coklat Yang Boleh Dipertimbangkan Untuk Isi Dalam Kotak Bulat Itu

Kotak perayaan yang penuh dengan gula-gula yang lazat adalah sesuatu romantis yang semua orang boleh menikmati! Terutamanya apabila anda memilih gula-gula yang betul. Dapatkan coklat yang berkualiti tinggi untuk seseorang yang istimewa anda akan menyenangkan harinya. Anda boleh mengambil kesempatan untuk pilihan peribadi untuk mewujudkan keseronokan dan keenakan untuk apa-apa majlis sahaja.

Cuti, hari jadi, hari ijazah, hari ulang tahun, hari perkahwinan dan lain-lain upacara memang praktikal untuk disambut dengan coklat, gula-gula, cookie, dan banyak lagi yang sesuai untuk diisi dalam kotak bulat ini. Dan kini anda boleh memilih daripada pelbagai design dan hiasi untuk menjadikan bungkusan kotak anda yang boleh mencerminkan majlis anda. Dapatkan kotak gula-gula yang menyeronokkan dan mencipta memori lazat yang akan berakhir untuk masa yang panjang selepas karamel terakhir dimakan.

Anda boleh memperibadikan kotak bulat itu untuk rakan atau orang yang dikasihi dan beri kepada tetamu dalam satu majlis. Ia adalah cenderahati yang lazat, murah untuk mengucapkan terima kasih atau membuat kesan yang besar kepada semua orang. Kotak bulat yang menarik boleh digunakan semula untuk simpanan, paparan atau kraf. Ia akan meninggalkan imej yang kuat kepada rakan sekerja atau orang yang anda sayangi.

Ferraro Rocher

Chocolate ini amat sesuai dimuat dalam round candy box ini dan diberikan kepada tetamu dalam sesuatu perkahwinan. Walaupun harga coklat ini tidak murah tetapi jika anda mempunyai bajet yang mencukupi, coklat ini akan menjadi sesuatu yang akan disukai oleh tetamu berbanding dengan coklat lain. Coklat dan lama menjadi sesuatu yang hadiah yang hebat dan anda tidak akan berlaku apa kesalahan dengan penyediaan coklat.

Cocklat Putih

Makanan ringan coklat putih yang memanjakan keinginan dan rasa penuh di seluruh lidah anda. Apa yang ada di bawah fudge putih itu? Ia amat klasik dan sebagai hadiah yang tidak dijangkai, ia boleh menjadi sesuatu yang mempunyai banyak keseronokan dengan pembungkusan dalam kotak bulat kertas.Ia merupakan makanan kegemaran untuk kanak-kanak dan orang dewasa.

Coklat M&M

Keenakan kelompok yang memaparkan pecans tender dan karamel manis membuat hadiah yang sempurna. Tambahan dengan mengisi coklat dalam kotak bulat yang comel, retro gaya reka bentuk yang boleh diguna semula menjadikannya lebih jelita.

Bagi chocoholic nyata dalam perjanjian anda atau gula-gula kegemaran anda, M&M mungkin adalah makanan yang anda banyak makan dan apabila biji pertama dimasukkan ke dalam mulut, anda akan susah nak menghentikan ketagihan ini dan masuk coklat berterusan sampai tidak sebiji yang ketinggalan. Kotak bulat yang dipenuhi dengan coklat susu, bersalut dalam lebih banyak coklat susu, rasa manis seperti yang lain.

Gula-gula Gold Diisi Dalam Kotak Barang Kemas

Satu coklat berkilau yang memenuhi standard emas untuk kelazatan! Coklat yang sedap ni menawarkan pelbagai berkilauan morsels; lapisan coklat dilindungi dengan caramel yang mencetuskan selera anda. Gula-gula batu dipotong menyerupai berlian sebenar; dan permata mahkota, satu artisanal cincin gula-gula berwarna biru hijau yang direka dengan tangan. Ia merupakan satu kotak hadiah yang luar biasa yang akan mendapat kegembiraan untuk sesiapa yang menerimanya.

manicure set promotion

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top