web
counter

Video Tutorial Untuk Buat Sendiri Kotak Cenderahati

Gift Kahwin Ads

Terdapat ramai orang yang mempunyai bajet yang ketat apabila merancangkan perkahwinan. Dengan semua barang naik kebelakangan ni, ramai yang kekurangan wang untuk belanja atas semua pembelanjaan perkahwinan.

Untuk membantu, I dah menyusun senarai video yang mengajar anda macam mana buat sendiri kotak cenderahati. Dengan itu, anda boleh menjimatkan want untuk habiskan atas cenderahati dan boleh belanja untuk barang yang lain. Tapi, anda kenalah habiskan sikit masa untuk penyediaan melainkan jika anda mempunyai saudara-mara atau rakan-rakan yang ingin membantu anda untuk buat sendiri kotak cenderahati itu.

Jadi jangan lagi teragak-agak, tonton video ni, beli semua barang yang berkenaan dan mula buat!

How to Make a Shirt & Tie Favor Box

Cricut Tie the Knot Favor Boxes

Tuxedo Favor Box Tutorial

DIY Wedding Favor Box

How To Make A Triangle Shaped Gift Box

How to Make A Paper Box

Jika warna perkahwinan anda adalah merah jambu, macam ni anda tidak perlu tunggu lebih lama lagi. Aksesori sempurna telah tiba untuk anda memulakan projek DIY anda. Satu kotak dengan warna pink dan reka bentuk bunga rose boleh anda pertimbangkan untuk membuatnya dari permula sampai akhir. Kotak juga boleh ditambah dengan hiasan pakaian dengan reben. Di bahagian depan kotak boleh anda lekatkan bunga tunggal dengan reben untuk menjadikannya cenderahati perkahwinan yang sempurna untuk tetamu anda.

DIY cenderahati perkahwinan kotak gula-gula sentiasa mendapat sambutan yang hebat daripada tetamu. Sebaik sahaja anda telah memilih dan DIY kotak peribadi untuk meletakkan di atas meja perkahwinan anda, ia akan menjadi satu hiasan yang amat indah sekali.

Pengantin boleh berfikir untuk diri mereka sendiri tentang apa jenis gula-gula atau coklat yang akan diisi dalam kotak DIY tu dan diberikan kepada tetamu. Anda boleh cuba kacang jeli sebagai gula-gula dan dimuat dalam kotak. Mereka boleh dipesan dalam kuantiti yang banyak dengan harga yang murah. Terdapat banyak perisa gula-gula yang boleh didapati dan anda mungkin akan mempunyai kesukaran untuk memilih antara semua gula-gula ni.

Artikel berkaitan:
Tutorial untuk Membuat Kotak Cenderahati Sendiri
Kotak Percetakan Percuma

manicure set promotion

Leave a Reply