web
counter

Penyankut Beg Legakan Beban Anda

Gift Kahwin Ads

Penyankut beg (handbag hook) bersama kotak

penyankut beg

handbag hook

Lihat video ini untuk mengetahui lebih banyak maklumat tentang macam mana pakai penyankut beg itu.

Mengapa Cangkuk Beg Tangan Menjadi Aksesori Trendy Terkini?

Ia boleh berlaku ketika anda sedang makan di sebuah restoran, beg tangan diletak di sebelah anda atau di bawah meja. Pada akhir makan, anda bangun ingin dapat beg tangan, dan terkejut apabila menyedari bahawa ia telah dicuri.

Ya, begitu sahaja, beg tangan yang disambar oleh pencuri pandai yang tahu bagaimana untuk mengambil kesempatan walaupun luput yang paling kecil dalam perhatian anda serta pencahayaan yang tidak terang di beberapa kedai-kedai dan tempat makan.

Dengan dapatkan sesuatu barangan yang mudah, iaitu cangkuk beg tangan, bukan sahaja telah terbukti untuk mengurangkan kadar jenayah tetapi juga kelihatan menarik. Anda hanya perlu meletakkan cangkuk atas yang indah itu di atas meja dan gantung beg tangan anda dari buku itu sendiri.

Apakah yang boleh menjadi lebih mudah? Bukan sahaja beg tangan anda dalam penglihatan anda, tambah lagi anda tidak perlu bimbang bahawa beg anda akan jadi kotor dengan terkena debu dan serpihan di bawah meja.

Dengan ruang pameran dan ruang tempat duduk di restoran tertentu, anda mungkin tidak mempunyai pilihan tetapi perlu meletakkan beg tangan anda di bawah meja. Sekarang anda mempunyai pilihan yang lebih baik.

Terdapat pelbagai reka bentuk yang dibuat untuk menyesuai dengan cita rasa orang yang berlainan. Mereka boleh menjadi sesuatu barangan yang berguna dan juga disukai oleh anda.

Jika anda suka menonton filem lama dan gaya abadi, mengapa tidak memilih satu dengan gambar P. Ramlee di depan cangkuk itu? Cetakan haiwan juga gaya klasik yang menjadi cangkuk beg tangan yang boleh digunakan selama bertahun-tahun dan masih dalam fesyen.

handbag hook

Sudah tentu, keramaian wanita akan memilih lebih daripada satu cangkuk beg tangan kerana mereka suka sepadan penyangkut beg tangan untuk pakaian atau majlis tertentu. Satu cangkuk kristal boleh menjadi sangat bergaya dan sempurna untuk acara malam manakala cangkuk beg tangan perak asas yang indah adalah sesuai untuk dipakai bersama apabila pergi makan tengah hari.

Jika anda menikmati pergi menghadiri jamuan atau anda suka makan di restoran makan kasual, ia ada munasabah untuk memilih lebih daripada satu cangkuk. Cangkuk mempunyai sifat tahan lama, murah dan berkualiti tinggi. Cangkuk beg tangan bukan sahaja dibekalkan dengan harga yang berpatutan tetapi juga sangat praktikal untuk dipakai oleh wanita. Cangkuk padat mempunyai manfaat tambahan dengan pembukaannya mendedahkan cermin. Ini membolehkan anda mencerminkan kelihatan anda dengan cepat supaya sentiasa kelihatan menawan.

Penggantung beg tangan juga berkemungkinan mempunyai orang-orang berhenti untuk berbual-bual dengan anda dan bertanya di mana mereka boleh dapatkan satu untuk mereka. Lagipun, ia adalah aksesori fesyen terkini.

Tetapi anda mungkin mempunyai gaya yang berbeza daripada apa yang boleh didapati di kedai-kedai runcit tradisional. Cangkuk beg tangan anda boleh menjadi jauh lebih menarik daripada itu dan menonjol dari orang ramai, mencerminkan keperibadian anda yang unik.

Jika anda keluar dengan selalu atau tidak mempunyai ruang beg tangan yang banyak, terutama dalam beg kecil, sebuah cangkuk beg tangan yang terlipat boleh menjadi padat dan lipat yang cuma memerlukan ruang yang sangat kecil sahaj. Anda cuma perlu letakkannya di dalam beg kecil anda dan boleh anda pegang beg itu ke mana-mana sahaja.

Apabila anda pergi makan angin, dah tentu anda tahu bahawa ruang yang anda ada sangat terhad. Jadi penyangkut beg tangan merupakan satu barangan yang berguna untuk anda pakai dan pasti akan beri banyak pembantuan di bilik-bilik hotel dan mesyuarat perniagaan. Ia bukan satu yang luar biasa untuk melihatnya di atas meja, sama ada di pejabat atau di meja persidangan perniagaan.

Cangkuk beg tangan dengan cepat sudah menjadi aksesori fesyen yang mendapat sambutan yang hangat di golongan wanita. Jadi mengapa tidak memilih beberapa cangkuk beg tangan yang gaya dan cantik yang boleh didapati dengan harga yang murah untuk memudahkan perletakan beg anda.

manicure set promotion

Comments (2)

  1. Nur MOHD ALI November 10, 2012
    • admin November 11, 2012

Leave a Reply