web
counter

Pakai Mint Tin Bulat Untuk Muatan Cenderahati

Gift Kahwin Ads

Anda boleh mendapat macam-macam bentuk cenderahati di pasaran dengan rekaan moden dan saiz yang berlainan untuk menemui permintaan anda. Antara yang paling ramai orang pakai dalam perkahwinan untuk mengisi cenderahati mereka adalah kotak tin.

Kotak tin sekarang dah dihias dengan berbagai aksesori, bunga dan reben yang boleh mengagumkan sensasi tetamu.

Seperti kotak mint tin di atas, ia amat comel dan mudah untuk anda buka dan muat dengan cenderahati kecil yang anda ingin berikan kepada tetamu dalam majlis perkahwinan. Ramai yang mendapati bahawa mint tin in sempurna untuk mengisikan cenderahati perkahwinan ke dalam.

Terdapat hiasan dan warna yang berlainan boleh anda pilih. Anda juga boleh glue dengan bunga di atas tin itu dan lekat satu tag yang mengandungi nama pengantin lelaki & perempuan dan juga tarikh perkahwinan. Dengan sikit hiasan, tin tu akan kelihatan amat cantik dan anda tentu akan puas hati dengan wang yang anda belanja untuk tin itu.

Ramai orang mendapati tin ini sangat mudah dan amat berguna dipakai untuk mengisi kebanyakan cenderahati yang mereka beri untuk diisi ke dalam tin itu.

Jadi, anda boleh memberikan tetamu anda dengan cenderahati istimewa yang diisi dalam mint tin yang cantik ini. Dah tentu tetamu anda akan menghargai cenderahati tu dan mengingati perkahwinan anda buat selama-lamanya.

manicure set promotion

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top