web
counter

Contoh Foto Pelamin Garden

Gift Kahwin Ads

Musim dengan cuaca yang baik adalah masa yang baik untuk perkahwinan sebab anda boleh mengadakan perkahwinan di luar dengan mengalamai semua keindahan alam semula jadi dan kesegaran musim. Musim bunga mengingatkan kita kepada permulaan baru dan kebahagiaan. Tema taman (garden theme) sentiasa menjadi pilihan yang betul sekali untuk perkahwinan pada cuaca yang baik.

Hiasi untuk pelamin garden boleh menjadi rumit dan mudah, tetapi bahagian yang paling penting adalah hiasan yang disediakan mesti sepadan dengan alam sekitar di taman. Sila lihat di sekitar kawasan di mana anda mempunyai perkahwinan dengan teliti. Adakah terdapat ada barangan yang anda tidak mahu tetamu anda lihat? Adakah tong sampah tersembunyi? Adakah longkong mempunyai bau yang busuk? Pastikan apa-apa yang tidak diingini tengok tidak wujud dan ditangkap dalam salah satu gambar perkahwinan anda bersama dengan pelamin garden yang cantik tu.

Jika anda tidak mahu perkara yang tidak dikehendaki berlaku, anda boleh menyembunyikan mereka terlebih dahulu. Anda boleh sewa beberapa pasu dengan bunga yang cantik daripada penjual bunga untuk menyembunyikan barang yang anda mungkin tidak mahu dilihat oleh tetamu. Hiaskan dengan reben, pita, dan tulle atau lain-lain material yang ketara supaya pelamin garden anda akan kelihatan elegan.

pelamin garden

pelamin garden

manicure set promotion

Leave a Reply