web
counter

Idea Untuk Penggunaan Guestbook Kahwin

Gift Kahwin Ads

Ada yang mengatakan perkahwinan adalah pasangan kekasih yang meraikan percintaan mereka. Lain-lain mengatakan majlis perkahwinan adalah semua tentang perayaan kebesaran dan pertunjukan hebat.

online guest book

Tetapi pada hakikatnya, perkahwinan adalah satu hari khas yang akan memenuhi anda dengan kenangan indah dan bahagia yang akan kekal untuk seumur hidup. Setiap aspek majlis itu disediakan untuk memberi kegembiraan kepada pengantin perempuan dan pengantin lelaki. keluarga dan rakan-rakan mereka memainkan peranan yang besar dalam memastikan kebahagiaan mereka. Setiap tetamu yang hadir di majlis perkahwinan membawa suasana yang gembira dengan simfoni menarik kepada pengantin perempuan dan pengantin lelaki. Dan guestbook for wedding(buku pelawat perkahwinan) membantu mereka untuk berkomunikasi rahmat dan kekasihan mereka kepada pasangan di mana pengantin akan ingat buat selama-lamanya.

Sekarang apabila anda sedang merancang perkahwinan, setiap aspek kecil memerlukan perhatian untuk memastikan bahawa hanya barangan yang terbaik akan digunakan untuk majlis perkahwinan. Begitu juga dengan guestbook kahwin. Anda akan mahu guest book anda jadi satu buku yang amat unik – sesuatu yang pasangan dan tetamu akan sentiasa ingati. Berikut adalah beberapa idea guestbook perkahwinan yang unik untuk membantu anda menambah sedikit bakat tradisi kepada perkahwinan yang penting untuk anda.

Guestbook Kahwin Bertema

Anda boleh mengubah suai dengan mudah untuk guest book anda dengan tema yang bersepadan dengan majlis perkahwinan itu. Ini adalah salah satu pilihan yang paling umum bagi kebanyakan pasangan untuk membuat demikian. Kebanyakan pengantin akan bersepadankan tema perkahwinan mereka dengan guestbook perkahwinan. Jika tiada tema khas yang anda pilih, maka anda boleh cuba menggabungkan buku dengan warna perkahwinan dan motif. Fikirkan penutup berjilid keras dengan motif elegan, adalah sempurna dengan memakai warna putih bersama dengan sedikit buatan kraf tangan. Juga boleh cuba pakai kertas ecru dan tambah dengan bulu yang disediakan kepada para tetamu untuk meninggalkan mesej mereka bagi pasangan bahagia.

Buku Photo

Ini merupakan satu lagi alternatif yang popular di mana ramai pasangan akan lakukan untuk membuat guestbook kahwin yang unik bagi mereka sendiri. Anda boleh menyewa kamera Polaroid dan klik gambar serta-merta bersama tetamu yang dijemputi untuk merakam mesej mereka dan mewujudkan ingatan masa anda bersama-sama. Boleh juga sediakan medley mengambil gambar diri sendiri(selfie medley) yang boleh menjadi satu lagi idea guest book unik. Anda kemudian boleh pilih selfies yang menyeronokkan dalam seluruh jamuan dan isi dalam buku untuk anda mempunyai beberapa kenangan yang menakjubkan dan menikmati sesuatu guest book yang luar biasa. Anda juga boleh menyewa seorang jurugambar profesional untuk mengambil beberapa gambar candid dan muatkan gambar tu ke dalam buku foto.

guestbook kahwin

Prints Modern

Cari cetak monogram yang esklusif dengan ruang putih yang banyak dan bagi ahli keluarga, saudara-mara dan rakan-rakan untuk menandatanganinya. Kemudian, anda boleh memaparkan dalam rumah baru anda dengan bangganya. (ia adalah penting untuk memilih satu yang akan mesh dengan gaya hiasan anda). Jika anda suka idea ini, tetapi tidak mahu orang ramai untuk menandatangani atas cetakan yang cantik ni, anda boleh bagi mereka menandatangani di belakang atau bingkai guestbook.

Guest Book Selimut

Ini boleh menjadi satu tradisi yang indah untuk dimasukkan ke dalam majlis perkahwinan anda. Anda boleh membuat selimut adat yang dibuat daripada tompok kain dan bagi tetamu anda buat tandatangan dan mesej mereka di atasnya. Guestbook kahwin anda kini merupakan kenang-kenangan indah yang sungguh unik sekali. Tidak akan anda dapat cari mana-mana perkahwinan yang mempunyai guestbook seperti ini!

Kami ada buat design untuk guest book yang boleh anda print foto pengantin dan perkahwinan atas cover. Ramai orang yang sukakan design seperti ini. Juga, kami boleh siapkan design dan printing untuk guest book dengan cepat. Biasanya semua pekerjaan boleh siap sedia dalam tempoh 7 hari sahaja.

manicure set promotion

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top