web
counter

Kotak Tin Lavender Bulatan Dengan Hiasan Bunga dan Reben

Gift Kahwin Ads

Kotak tin lavender bulatan ini dibekal dengan 6 warna yang berlainan. Warna yang boleh anda dapat termasuk warna Biru, Emas, Hijau, Pink, Merah dan Ungu.

Lavender Round Tin Boxorder sekarang

Selepas anda buat pesanan untuk cenderahati kotak tin bulatan ni, sudah tentu anda akan memikirkan apa yang boleh diisi ke dalam kotak tin itu. Terdapat idea-idea yang banyak untuk dipilih, antaranya termasuk …

Barangan Yang Boleh Dimakan

Makanan manisan seperti gula-gula, coklat, gusi, dan lolipop adalah beberapa pilihan anda boleh mempertimbangkan untuk mengisi dalam kotak tin bulat ni. Pilih snek kegemaran anda yang boleh dimakan atau yang sesuai dengan tema dan warna perkahwinan anda. Anda boleh memikirkan membeli badam atau coklat M & Ms yang digemari oleh orang ramai. Gula-gula dan coklat boleh anda dapati dalam pelbagai bentuk. Satu lagi pilihan popular adalah syiling coklat emas yang merupakan makanan yang sempurna untuk perkahwinan bertema warna emas. Cookies buatan sendiri yang dipotong dalam bentuk hati juga idea yang bagus. Kopi gourmet atau teh berperisa juga boleh diisi dalam kotak tin ini.

Selain daripada itu, anda juga boleh mempertimbangkan idea buatan sendiri. Sebagai contoh, jika anda pandai buat brownies atau resepi kek yang lain, anda boleh mempertimbangkan membuatkannya untuk melayan tetamu anda bersama dengan resipi yang membuat brownies atau kek itu. Anda cuma perlu mencetak resipi pada kad khas dan mengikatnya pada kotak tin dengan reben. Ini adalah satu idea kreatif untuk menambah sentuhan peribadi anda sendiri ke cenderahati perkahwinan anda.

Barangan Yang Tidak Boleh Dimakan

Jika anda berfikir pemberian makanan dalam kotak tin tidak cukup baik, anda boleh pilih untuk memberikan barangan yang tidak boleh dimakan dan yang boleh berguna untuk tetamu. Di samping itu, barangan yang disediakan adalah sesuatu yang istimewa dan bersepadan dengan tema perkahwinan anda. Sebagai contoh, jika anda sedang merancang perkahwinan yang mesra alam, benih atau mentol boleh membuat pengisi sempurna ke dalam bekas kotak tin bulatan tu.

Sebagai alternatif, anda boleh mempertimbangkan tasbih untuk diisi dalam tin. Tasbih menjadi semakin popular diberikan sebagai cenderahati dalam majlis perkahwinan. Jadi ia merupakan cenderahati perkahwinan yang amat sesuai diberikan dan keramaian tetamu akan berasa sukahati untuk menerima cenderahati sebegitu yang diisi dalam kotak tin dengan hiasan bunga dan reben yang cantik tu.

Idea-idea cenderahati perkahwinan yang disebut di atas boleh anda beli secara pukal pada harga yang lebih murah di laman kami. Kotak tin bulatan boleh didapati dengan harga borong jika beli dengan banyak dan ia akan jimatkan wang anda.

manicure set promotion

Leave a Reply