web
counter

Trend Warna Perkahwinan untuk 2014

Gift Kahwin Ads

Walaupun kami lagi ada beberapa bulan untuk melanjut ke tahun 2014, tapi terdapat banyak pengantin-pengantin sudah sibuk untuk merancang perkahwinan mereka pada 2014 … Dan skim warna perkahwinan harus menjadi salah satu daripada perkara yang penting sebelum memulakan urusan lain, jadi di sini kami ingin berkongsi idea dengan anda tentang trend warna perkahwinan 2014.

warna perkahwinan 2014

Dengan kajian yang dijalani oleh kami, tiada keraguan bahawa perkahwinan dalam tahun 2014 akan menjadi sangat berwarna-warni!

Warna Biru – Juara Warna untuk tahun depan

warna perkahwinan turquoise
Warna biru akan menjadi sekali lagi salah satu warna yang paling popular untuk ramai pengantin. Warna biru boleh dianggap sebagai “warna amanah” yang telah mendapat populariti dalam tahun-tahun sebelumnya dengan warna biru-hijau, Teal, merak, dan turquoise. Kami menjangka akan dapat lihat lebih banyak skim monokromatik blues pertengahan nada dalam perkahwinan di tahun 2014.

Dengan populariti perkahwinan luar dan kepentingan yang semakin meningkat dalam kemampanan dan alam semula jadi, hijau juga terkemuka dalam carta. Palet tradisional alpukat dan pucat minuman keras manis-inspirasi herba akan kekal popular. Tetapi jangan lupakan pudina pula yang menjadi semakin popular dalam tahun 2013, dah pasti warna ni akan disukai dan dipakai oleh ramai pengantin juga.

Warna terjemur juga akan diberi perhatian pada musim perkahwinan dalam tahun 2014. Merah yang semakin kehilangan minatan oleh ramai orang yang memihak ke warna kuning. Selain daripada tu, oren menjadi semakin penting, dan kuning juga dah lama menpengaruhi dunia perkawinan dengan warna aksen.

Warna Merah Jambu – versi warna yang diperingkatkan

warna merah jambu
Jenis warna merah jambu yang paling meramalkan adalah versi yang lebih canggih serupa raspberry dan “ballerina” pinks yang kelihatan banyak dalam majlis perkahwinan tahun ini. Tahun depan, pengantin perempuan dan lelaki akan menawarkan lebih banyak daripada campuran magenta dengan pink, mewujudkan apa yang kita akan menggambarkan sebagai merah elegan.

Grey adalah asas reka bentuk eklektik yang diasingkan dengan gabungan panas atau sejuk; warna dapat mempersembahkan sendiri dengan corak yang unik, yang akan menjadi lebih ketara dalam perkahwinan tahun 2014. Ia boleh dihiaskan dengan baik jika mencampur dengan kaleidoskop warna. Dan dijangka warna ungu akan kurang dipakai pada tahun 2014 selepas ia telah menjadi banyak popular dalam beberapa tahun kebelakangan ini.

grey theme

Kesimpulannya, 2014 akan menjadi tahun yang baik untuk mengadakan upacara perkahwinan dan telah dapat banyak pasangan yang memberitahu kami mereka akan mengadakan perkahwinan mereka pada tahun 2014. Jika anda juga sedang menyediakan perkahwinan anda untuk tahun depan, jadi anda kena pastikan bahawa anda telah memilih warna tema yang anda sukai. Pada tahun depan, bukan sahaja warna-warna yang pekat akan diambil perhatian, tetapi mereka juga akan berbeza dengan warna-warna lain yang cerah.

manicure set promotion

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top