web
counter

Kenapa Kami

Jika anda tertanya-tanya mengapa memilih kami sebagai pembekal hadiah perkahwinan anda sebelum membuat apa-apa keputusan …

Berikut adalah jawapannya, kita boleh membantu anda mencari hadiah perkahwinan, hadiah tetamu dan lain-lain hadiah yang berkualiti baik dengan harga yang berpatutan untuk diberikan kepada tetamu yang dikasihi anda …

Tiga Alasan Anda Boleh Memilih Kami

Jaminan Kualiti
Harga bagi hadiah perkahwinan yang kami bekalkan mungkin bukan harga yang terendah dalam pasaran. Ini kerana kami bukan saja menjualkan sesuatu produk untuk anda, tetapi juga perkhidmatan untuk memastikan kualiti produk yang anda beli. Kami berjanji untuk memeriksa tiap-tiap produk yang pelanggan beli. Kami akan menapiskan kerosakan dan barang-barang pecah dari pesanan anda. Oleh itu, anda tidak perlu risau untuk memperoleh produk serpihan dalam kabus dan anda boleh jadi senang hati untuk memberikan kado hadiah kepada tetamu dalam majlis perkahwinan anda …

Sentiasa Memberikan Stok Baru
Anda mungkin fikir kenapa kami tidak mempunyai stok yang sedia ada? Ya, kami mempunyai stok dalam kuantiti yang minimum untuk dipaparkan, kami tidak mahu mengumpul stok untuk memenuhi tempat kami. Kami tidak mahu memberi anda harga terendah, dan diam-diam memberikan anda barang-barang lama dengan warna pudar. Kami sentiasa membuat tempahan kepada pelanggan kami dengan produk yang baru dan dalam kualiti yang baik. Oleh itu, kami lebih suka pelanggan membuat tempahan dulu dan kutip produk kemudian.

Oleh kerana setiap perkahwinan perlukan masa untuk menyediakan dan begitu juga dengan kami untuk menyediakan hadiah perkahwinan untuk tetamu yang dikasihi anda. Anda kena beri kami masa 6-8 minggu dan kami akan memastikan pemberian hadiah perkahwinan yang terbaik kepada anda.

Bagi tempahan saat terakhir, anda boleh menghubungi kami juga. Selagi kita boleh cuba untuk mendapatkan barangan yang dikehendaki anda, kami akan membantu anda. Sudah tentu, ia adalah tindakan yang baik jika anda memesan 2 hingga 3 bulan sebelum majlis perkahwinan anda untuk memastikan anda mendapat hadiah perkahwinan yang anda mahu.

Kami Mengambil Berat Tentang Perkahwinan Pelanggan Kami sebagai Perkahwinan Sendiri
Renown Gift bukan satu kedai yang hanya menjual produk kepada pelanggan, kami juga melayan setiap pelanggan sebagai rakan-rakan kami. Kami mengambil berat setiap satu daripada pelanggan kami, jadi perkahwinan anda juga amat bermakna kepada kami.

Kami berharap pelanggan kami dapat merasai keikhlasan kami untuk memberi perkhidmatan yang terbaik. Jika pelanggan mencari harga yang rendah, diskaun dan diskaun … kita pasti bukan pembekal hadiah perkahwinan yang anda cari. Tetapi jika pelanggan mencari produk dengan jaminan kualiti dan perkhidmatan peribadi yang baik, kami sudah tentulah pembekal betul yang anda cari.

Syarat-syarat

1. Penghantaran barang yang order akan dibuat setelah deposit diterima. sekiranya anda membuat tempahan dan barang tempahan dah sedia untuk hantar, anda akan dimaklumkan terlebih dahulu dan bayaran penuh perlu dibuat. Cas penghantaran akan bergantung kepada berat timbangan barang yang anda beli. Tracking number daripada syarikat yang membuat penghantaran akan email kepada anda untuk rujukan.

2. Semua barangan yang telah dibeli tidak boleh ditukar atau pulang balik. Oleh demikian, customer dinasihatkan untuk membuat tempahan dengan barang yang anda ingin beli.

3. Warna yang anda lihat di laman kami mungkin berbeza. Oleh demikian, kami tidak memberi jaminan bahawa barang yang diterima akan 100% menyerupai apa yang tertera di laman membeli-belah kami. Walaubagaimanapun, sebarang pertanyaan sangat dialu-alukan supaya pelanggan berpuas hati dengan perkhidmatan yang kami tawarkan.

4. Pihak Renown Gift tidak bertanggungjawab terhadap sebarang kehilangan atau kerosakan semasa proses penghantaran barang dibuat. Wang tidak boleh dituntut balik sebaik saja bayaran telah dibuat.

* Please take note that this is terms & conditions applied untuk semua pembelian online.

Yang Benar,

Renown Gift

5 thoughts on “Kenapa Kami”

  1. Alamat kami:

   33-1, Blk F, Platinum Walk,
   No 2, Jalan Langkawi,
   Danau Kota, Setapak,
   53300, KUALA LUMPUR.

   Beside Festival City (new shopping mall at Danau Kota)
   First floor shoplot behind Hong Leong Bank

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top