web
counter

Beg Hadiah Perkahwinan dan Goodie Beg

Gift Kahwin Ads
Promosi untuk Hadiah Beg besar dan Beg Goodies
6 Reka Bentuk Untuk Anda Pilih …
Hadiah Beg Saiz: Panjang 17.5cm x Lebar 8cm x Tinggi 26.5cm
 
Harga Biasa RM1.60
Sekarang hanya RM1.30
STOK Sedia ada!
Tempahan minimum 100 keping.

 

order now
 

beg hadiah dengan reben penutup
beg hadiah dengan reben penutup

order now

Rujuk Harga dan Buat tempahan anda di sini
*************

Pelbagai reka bentuk hadiah beg tetamu dengan reben penutup!

Jualan hebat produk hadiah tetamu bagi perkahwinan

Bagus, elegan dan boleh diguna semula …

Pelbagai warna untuk menyesuaikan tema perkahwinan anda…

Semua reka bentuk terdapat dalam 2 saiz, Besar & Kecil

Saiz Kecil

Luas 12.5cm x Panjang 6cm x Tinggi 16.5cm

Harga Promosi: RM1.10 / pcs
Minimum pesanan: 100 pcs

Saiz Besar

Luas 17.5cm x Panjaing 8cm x Tinggi 26.5cm

100-199 RM1.70
200-299 RM1.60
300-399 RM1.50
400-999 RM1.40
1000 > RM1.30

minimum pesanan: 100 pcs

Sila semak dengan kami sebelum membuat pesanan untuk memastikan stok yang sedia ada mencukupi kehendakan anda ^ ^.

Beg Kertas Kitar Semula(Recycling Paper Bags)

Apa yang anda akan baca adalah sesuatu yang akan menjawab soalan yang kita dengar setiap kali kita pergi ke kedai runcit atau kompleks membeli-belah hari ini: “Kertas atau plastik?” Apa yang kamu menjawab dan mengapa?

Sudah tentu, anda perlu untuk mengurangkan memotong pokok untuk membuat beg kertas; sedangkan kita menggunakan produk petroleum untuk menghasilkan beg plastik. Jelas, ada masalah dengan mengambil sama ada sumber-sumber semula jadi. Ada satu slogan yang terkenal: “mengurangkan pemotongan pokok dan kitar semula alam sekitar.”

Saya ingin mempertimbangkan kebaikan dan keburukan tentang beg kertas ini berbanding dengan pilihan beg plastik. Saya mempunyai pengalaman yang tidak begitu baik semalam di kedai makanan semula jadi apabila pembantu kedai runcit bertanya, “Membunuh pokok atau tercekik ikan?” Wah, ini menghentikan fikiran saya. Saya tiba-tiba terang dengan fikiran saya tentang pilihan beg kertas atau beg plastik.

Mengurangkan Pemotongan Pokok dan Kitar Semula Alam Sekitar

Saya akan tumpukan perhatian tentang mengitar semula alam sekitar. Ada sebab yang baik mengurangkan pemotongan pokok terlebih dahulu. Banyak barangan sudah terkandung di dalam bekas beg. Mengapa masih perlukan beg yang berasingan untuk sesuatu yang tidak diperlukan? Setiap kali saya membeli satu barangan kecil di kedai, saya tidak pernah membiarkan mereka memasukkannya ke dalam kertas atau plastik beg, walaupun mereka sentiasa melakukannya. Saya berkata, “saya hanya akan memasukkannya ke dalam beg tangan saya.”

Sudah tentu, ia adalah lain cerita apabila anda membeli banyak barangan runcit pada masa yang sama dan perlu memegang semua barang tu pulang ke rumah. Dan beg plastik yang besar untuk barangan berair seperti ayam yang dimasak atau ikan segar yang mungkin bocor di kerusi kereta. Ada satu kedai besar yang hanya tidak berurusan dengan beg kertas sama sekali, atau beg plastik sama ada untuk barangan itu. Mereka meletakkan semua barang-barang anda dalam satu kotak kadbod dan mereka cuma perlu buka untuk mengeluarkan semua barangan di dalam kotak kadbod tu. Ini sudah tentu dapat mengurangkan sisa, dan saya dapati ia sangat berguna untuk pelanggan ambil balik ke rumah.

goodies bag

Saya mempunyai tujuh beg kanvas dengan pemegang kanvas. Saya meletak semua beg ini di dalam kereta. Beg itu begitu kuat, mereka boleh taruh apa-apa saja di dalam. Adakah anda pernah mempunyai beg bocor semasa pegang di tangan? Beg kertas biasanya tidak mudah bocor atau rosak kecuali sesuatu kebocoran basah di dalamnya. Kebanyakan beg adalah cukup kukuh untuk memegang benda dalamnya. Saya pernah mengalami beg plastik pecah atau meregangkan yang buat I sangat susah pada masa itu juga.

Bagaimana Mengenai Guna Semula?

Beg kertas dan beg plastik kedua-duanya boleh digunakan semula. Saya mempunyai beg kertas dan dipenuhi dengan beg kertas lain dan beg plastik yang dipenuhi dengan beg plastik lain di pantri. Setiap kali saya memerlukan beg, saya dapat cari beg yang banyak. Saya selalu dapat mengumpul beg kertas dan beg plastik yang banyak sampai I tak dapat habis-habis menggunakan mereka. Tetapi tukar ke beg kanvas bantu untuk menyelesaikan masalah ini.

Saya menyimpan kedua-dua beg kertas dan beg plastik di dalam kereta di dalam beg kanvas saya. Dengan cara itu, ia mudah untuk membawa mereka ke kedai bersama; Saya hanya merebut satu beg kanvas, dan saya telah dapat menggunakan mereka semula setiap kali saya memerlukannya.

Saya juga menggunakan beg kertas saya untuk membuat banyak perkara di sekitar rumah. Saya menutup buku teks anak-anak dengan mereka. Ia amat berguna untuk label kotak kadbod yang saya menyimpan barang-barang di dalam. Saya juga meletakkan barangan kitar semula dalam kotak tu sebab mereka begitu kuat pakai.

Kitar Semula

Untuk kitar semula, tentulah anda akan pakai beg kertas. Jika bandar yang anda tinggal menggunakan kertas campuran dengan luas, anda boleh meletakkan beg kertas anda dalam tong itu. Anda mungkin tidak dapat berlakukan untuk beg plastik yang biasanya akan berakhir di dalam tong sampah. Baiklah, itulah perbezaan besar dalam matlamat kitar semula saya.

Tetapi anda boleh mengambil beg kertas dan beg plastik yang telah pakai ke kedai-kedai atau kompleks membeli-belah untuk menggunakannya semula. Anda boleh menjimatkan pembaziran beg kertas dan beg plastic dengan membuat demikian.

Jadi saya rasa saya akan selalu memakai beg kertas untuk kebanyakan masa, melainkan jika saya membawa sesuatu yang basah. Beg kertas menang. Apa pendapat kamu?

manicure set promotion

10 thoughts on “Beg Hadiah Perkahwinan dan Goodie Beg”

    1. Utk 2 ribu, harga kami adalah RM1.30/beg…Ini sudah harga promotion. Tapi ada berita baik, skrg kami tengah promote website kami, adakah anda mempunyai facebook? Jika anda sudi ambil gambar beg ini letak kat facebook anda dan tag facebook page kami, kami blh bg diskaun RM1.20/beg, total diskaun adalah RM200.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top