web
counter

Dapatkan Goodies Bag Kahwin Yang Murah

Gift Kahwin Ads

Pemberian cenderahati perkahwinan telah menjadi satu standard dalam sesuatu perkahwinan. Jika anda sedang merancang untuk berkahwin anda sudah tahu bahawa ia bukan satu kejadian ekonomi untuk menyediakan. Menyediakan sikit bajet untuk membeli goodies bag kahwin akan menambah sentuhan kemasan sempurna untuk masa bersinar anda.

Beg yang peribadi boleh dijadikan dengan menyediakan pelekat kertas kecil yang cetak dengan nama dan tarikh perkahwinan anda. Dengan beg perkahwinan, anda akan dapat membolehkan tetamu anda berkenang pada masa depan tentang hari perkahwinan anda.

A4 size craft bag 1
A4 size craft bag

Idea untuk Hiasi Bag Kahwin

Anda perlu tahu bahawa terdapat beberapa goodies bag kahwin yang menawarkan penggunaan reben apabila anda berfikir tentang hiasan mereka. Ini adalah cara yang ideal untuk semata-mata menggabungkan warna perkahwinan. Reben boleh diletakkan di bahagian depan goodies bag kahwin atau seluruh skema.

Kadang-kadang mereka boleh digunakan untuk mengikat beg supaya ia berada dalam keadaan tertutup. Kadang-kadang skrin lutsinar adalah sebahagian daripada goodies bag kahwin. Banyak pengantin yang menghiasi dengan meletakkan shredded paper atau kertas tisu yang juga sepadan dengan warna perkahwinan mereka.

Jenis bahan yang boleh digunakan untuk goodies bag kahwin adalah agak berbeza. Mereka boleh menjadi berbeza dan berwarna-warni mengikut perasaan pilihan atau kertas buatan tangan ciptaan.

A4 size big kraft bag

Apa Yang Boleh Diisi Dalam Goodies Bag Kahwin?

Jadi apa jenis barangan yang boleh anda masukkan dalam goodies bag tu? Pertama sekali, anda boleh isi beg ini dengan jadual perkahwinan anda. Pastikan tetamu dimaklumkan tentang di mana tempat perkahwinan dan tarikh, dan juga arahan bagaimana untuk sampai ke lokasi tu.

Termasuk maklumat letak kereta, peta kereta bawah tanah, arah memandu, dan apa-apa maklumat tempatan yang mungkin penting. Ia juga adalah penting untuk memasukkan beberapa jenis minuman seperti botol air.

Selepas hari yang panjang perjalanan, tetamu akan menghargai makanan ringan dan minuman. Untuk idea snek, pertimbangkan coklat, gula-gula, cookies atau makanan lain yang tidak senang binasa. Buah-buahan pun boleh diisi dalam beg, tetapi kena pastikan ia bukan buah-buahan yang perlu disimpan di peti sejuk.

Sebaik sahaja anda telah membuat keputusan apa barang yang anda ingin isi dalam goodies bag kahwin, ia adalah masa untuk memilih beg.

Sila lihat pada saiz item yang anda ingin untuk dimasukkan ke dalam beg itu dan pastikan anda memilih beg dengan saiz yang betul untuk meliputi segala-galanya. Seterusnya, sebaik sahaja anda telah memilih saiz yang sempurna, anda perlu memilih bahan material beg tu.

Kanvas atau baldu beg sungguhpun kelihatan elegan tetapi harganya amat mahal. Satu pilihan yang lebih murah adalah beg PVC. Ia sama dengan beg di kedai runcit yang boleh digunakan semula di mana tetamu boleh gunakan untuk banyak bulan atau bertahun-tahun.

Akhir sekali ialah beg kertas yang merupakan salah satu pilihan yang paling murah, tetapi anda boleh menghiasi mereka sendiri atau letakkan reben mudah atau pelekat ke atasnya.

Tidak kira apa jenis beg yang anda gunakan, anda sentiasa boleh mencari sesuatu yang sesuai dengan anggaran anda dan anda boleh yakin bahawa tetamu anda akan menghargai masa dan pemikiran yang anda habiskan untuk menyedia goodies bag kahwin tu.

manicure set promotion

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top