web
counter

Promosi Untuk Lavender Round Metalic Mint Tin

Gift Kahwin Ads

lavender mint tin

saiz: 6.7cm x 5cm
(boleh muat 2 biji ferrero rocher atau 1 biji grade B telur , atau 5-8 gula)

Cenderahati Dalam Kotak Mint Tin

Menyampaikan hadiah anda dalam cenderahati kotak mint tin yang indah merupakan cara yang baik untuk menunjukkan anda mengambil berat tentang rakan khas anda. Memberi hadiah dalam kotak mint tin yang mempunyai hiasan yang menarik adalah seperti memberi dua hadiah dengan sekaligus. Apabila memberi hadiah dengan kotak hadiah yang unik, ia akan memisahkan hadiah anda dari hadiah yang lain.

Apabila memberi hadiah dalam sesuatu majlis perkahwinan, ia akan menjadikan acara perkahwinan lebih meriah dan menarik. Terdapat begitu banyak jenis mint tin pudina untuk dipilih seperti kertas, kayu, pvc, perak, dan kotak hadiah emas. Lain kali anda membeli-belah untuk sesuatu hadiah, anda mungkin berfikir tentang membeli jenis kotak mint tin timah, dan mengisikan cenderamata di dalam kotak untuk memberikannya kepada tetamu anda.

Selain daripada mint tin pudina kecil, anda juga boleh mendapatkan saiz yang lebih besar daripada design yang sama yang mampu memuat cenderahati yang lebih besar atau apa sahaja yang anda mahu meletakkan di dalamnya. Terdapat cara yang sangat indah untuk menyimpan barang kemas, perhiasan anda, dan minyak wangi. Mereka juga boleh memaparkan hiasan indah di reban anda atau berkas kaca untuk menambah kecantikan dan keanggunan di mana-mana kawasan rumah anda.

Oleh itu, anda boleh membeli mint tin jenis ni dan membuat mereka menjadi buah perbualan indah apabila dipaparkan di atas meja kopi atau membuat mint tin pudina untuk menjadi hidangan gula-gula yang sangat mewah. Terdapat pelbagai kotak mint tin timah yang terdapat di kedai online kami dan apa yang anda perlu lakukan hanya untuk memilih apa-apa yang sepadan dengan rasa dan pilihan anda.

manicure set promotion

11 thoughts on “Promosi Untuk Lavender Round Metalic Mint Tin”

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top