web
counter

Balloon Berbentuk Love untuk Perkahwinan Romantik

Gift Kahwin Ads

Balon sendiri tidak dapat terbang. Semua belon yang dibekalkan adalah belon yang diisi angin dengan bantuan pam angin.

Jika anda ingin belon itu diterbangkan, anda perlu memenuhi belon tu dengan hidrogen, tetapi harga belian mesin hidrogen amat mahal, bukan idea yang baik untuk pembelanjaan anda.

Cara yang baik adalah lekatkan belon tu dengan double-sided tape. Cara ini mudah dan jimat masa. Anda boleh lekatkan belon di dinding dan siling dalam sebuah bangunan. Hasilnya sama saja dengan belon yang diisi dengan hidrogen.

Selepas tu, anda boleh ikat belon dengan reben dan menggulungnya supaya ia jadi gulungan yang kelihatan lebih cantik. Dengan kerja yang menghabiskan sikit masa saja, segera anda boleh mendapatkan suasana yang romantik untuk majlis perkahwinan anda.

Anda kena mengambil perhatian bahawa belon merupakan sesuata benda yang mudah pecah. Kami dah cuba sedaya upaya untuk membekalkan belon yang berkualiti dan tidak mudah pecah. Tetapi dalam satu pak, terdapat beberapa belon yang pecah merupakan keadaan yang biasa.

Keberatan satu belon kira-kira 1.8g. Kami kira belon dengan mengirakan keberatan 180g untuk 100pcs. Jadi dalam satu pak, mungkin terdapat kekurangan atau kelebihan belon di antara 97-102.

balloon
balloon
manicure set promotion

10 thoughts on “Balloon Berbentuk Love untuk Perkahwinan Romantik”

  1. salam..sye mmg mncari sgt2 belon bentuk hati ni utk my wed. bley bgtawu x nk dpt kat mane. harge berape? plssss…sye nk dlm jumlah yg bnyk

  2. 1. Berapa harga belon bentuk love – kira sebiji atau sedozen, dan ada warna pink? (saya nak tau harga bagi belum ditiup dan yang telah ditiup)
    2. Berapa kos penghantaran ke kulim kedah?

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top