web
counter

Menghiasi Barangan Kraf Dengan Riben Slider

Gift Kahwin Ads

Kebelakangan ni dengan semua harga barang naik, semua orang dah pening kepala untuk memikirkan macam mana nak jimat wang. Ia dah jadi satu cabaran yang hebat bagi pasangan yang ingin berkahwin pada masa ini. Untuk mengurangkan bajet, adalah baik anda membuat sendiri cenderahati perkahwinan.

Anda boleh membuat sesuatu cenderahati yang berkualiti jika anak membuatnya dengan bersungguh-sungguh. Satu cenderahati yang boleh anda buat sendiri adalah kotak gula-gula. Anda boleh beli reben dan slider riben(rebah) untuk menghasilkan satu kotak yang lawa dan elegan.

ribbon slider

ribbon slider

Seperti semua slider riben yang ditunjukkan di atas, terdapat reka bentuk bergaya dan sangat cantik untuk mana-mana idea-idea kraf. Bukan sahaja anda boleh pakai aksesori ini untuk kotak gula-gula, lain-lain idea termasuk membuat kad kahwin, hiasan kek, baju pengantin dan lain-lain.

Ramai orang suka pakai slider riben bersama dengan riben satin. Tetapi anda juga boleh menggunakan reben yang lain seperti reben grosgrain, reben organza, reben glittery dan sebagainya untuk kesan yang lebih bergolak dan corak-corak lain yang menarik.

Anda boleh melampirkan rhinestones kecil pada strap dengan menggunakan gam kraf untuk menjadikannya lebih berkilau. Riben slider adalah yang terbaik untuk jemputan perkahwinan dan projek-projek scrapbooking.

manicure set promotion

Comments (2)

  1. nadia January 26, 2015

Leave a Reply