web
counter

Tambahkan Favor Tags Untuk Cenderahati Perkahwinan Anda

Gift Kahwin Ads

Satu cara yang baik untuk membuat hiasan akhir yang sempurna untuk cenderahati perkahwinan adalah dengan menambah wedding tags atau wedding stickers perkahwinan. Wedding gift tags telah digunakan oleh ramai pasangan untuk beberapa sebab, salah satunya adalah tag dapat menambah perasaan peribadi dan meningkatkan persembahan keseluruhan cenderahati perkahwinan.

favor tag

favor tag

Jadikan Ia Sesuatu Yang Boleh Dihargai Oleh Tetamu

Selain daripada cenderahati itu, wedding tags atau wedding stickers anda boleh disimpan sebagai memorabilia khas perkahwinan anda. Ia juga boleh digunakan mungkin dalam buku skrap perkahwinan atau guestbook yang anda buat sendiri. Kadang-kadang, thank you tag boleh mewujudkan sebagai satu pengenalan untuk cenderahati. Sebagai contoh, paket gula-gula , pudina, badam, kopi, teh, bunga rampai(potpourri), sabun wangi(scented soaps), dan lain-lain. Terdapat juga thank you tag yang dibekalkan dalam tema yang berlainan. Jadi, jika anda merancang untuk satu perkahwinan bertema, anda boleh memilih favor tag yang mencerminkan tema perkawinan anda.

wedding tag

wedding tag

Wedding favor tag untuk perkahwinan biasanya diperbuat daripada kad stok berat. Tag kertas biasanya merupakan pilihan yang paling murah, tetapi jumlah kos mungkin berbeza dengan penambahan reka bentuk khas, designs dan cetakan. Selain daripada itu, mereka juga boleh direka dari kain sengit , reben, kertas khas, vellum, foil khas, kertas pelekat, sticker, dan label.

Terdapat pelbagai jenis favor tag yang boleh anda pilih. Pilihan anda akan bergantung kepada jenis cenderahati perkahwinan yang anda mahu beri kepada tetamu. Kotak tin kecil biasanya boleh dihiasi dengan cantik bersama dengan personalised label atau wedding sticker. Sementara kotak kertas, balang, gelas semua cenderahati seperti ini akan kelihatan lebih hebat dengan favor tag gantung kecil.

Tag Gantung

Tag gantung adalah antara favor tag yang paling popular. Ini adalah kerana serba penggunaan dan ia boleh bersepedan baik dengan pelbagai jenis cenderahati. Biasanya, mereka adalah kad kecil dalam bentuk segi empat tepat, persegi, love, berlian, atau bulatan lubang menumbuk dan dilekatkan ke atas bekas kecil seperti kotak kecil, tin, beg organza, dan balang. Reben sutera, reben lencong, satin, organza, renda, raffia, tali guni dan tali kapas adalah antara aksesori yang biasanya digunakan untuk menampalkan favor tag ke atas cenderahati perkahwinan mereka.

wedding stickers

wedding stickers

Jika anda ingin menambah lebih banyak perkataan, adalah cara yang baik untuk anda pilih kad mini. Anda boleh menggunakan kad mini dengan cara yang sama seperti tag gantung. Kad juga perlu menumbuk lubang dan ketatkan dengan tali atau reben untuk melekatkan atas cenderahati perkahwinan.

Personalised label atau wedding stickers juga boleh digunakan untuk menambah sentuhan terakhir kepada cenderahati anda. Mereka biasanya dicetak dengan maklumat perkahwinan seperti nama anda atau gabungan monogram, tarikh perkahwinan, perkataan terima kasih dan pesanan ringkas atau puisi.

Personalised label atau wedding sticker juga amat sesuai untuk digantung atau dilekat ke atas kotak, tin, balang dan gelas yang mengandungi gula-gula, madu sirap, jem, mandi zaitun, CD peribadi, baldi mini(mini tin pail) atau balang yang mengandungi kacang atau garam mandi, botol kecil, gelas mini, dan sampul surat glassine.

Anda boleh mencari vendor membuat favor tag atau sticker bersama kami. Kami menawarkan pelbagai jenis cenderahati perkahwinan serta favor tag terima kasih dan lain-lain aksesori sokongan untuk dipilih oleh anda.

manicure set promotion

One Response

  1. Amir November 9, 2016

Leave a Reply