web
counter

Alas Cawan Sakura Dan Foto Coaster

Gift Kahwin Ads

sakura glass coaster

pink flower photo coaster

alas cawan sakuraorder sekarang

Penerangan

Coaster set ini dibalut dengan PVC telus, reben organza dan dilengkapi dengan ucapan terima kasih tag.

terdapat 2 pieces per set.

Saiz Kotak Cover: Panjang: 9.2cm x Lebar: 9.2cm x Tinggi: 1.2cm

Saiz Alas Cawan: Panjang: 9cm x Lebar: 9cm x Tinggi: 0.4cm

Beri Coaster Kepada Tetamu

Dalam satu perkahwinan, coaster atau alas cawan kaca LOVE adalah cara yang baik untuk mengucapkan terima kasih kepada tetamu untuk kehadiran mereka. Alas cawan kaca LOVE adalah sesuatu souvenir yang romantis dan juga praktikal untuk dipakai.

Alas cawan bersaiz 3.5 “x 3.5” atau 4 “x 4” dan menampilkan reka bentuk dengan ejaan LOVE yang besar dalam setiap sukuan coaster itu. Dua daripada empat kuadran berwarna putih, dan dua adalah jelas. Hati yang berbentuk bebas di tengah mengikat ejaan bersama-sama. Reka bentuk ini terletak di bahagian bawah setiap coaster. Dengan penjagaan yang betul, ia akan dipakai oleh pengguna untuk banyak tahun, rakan-rakan dan keluarga anda akan mengingati majlis istimewa anda buat masa yang panjang.

Dalam perkahwinan anda, alas cawan kaca LOVE boleh dipisahkan dari kotak, dan dibentangkan secara individu untuk para tetamu. Ini berfungsi dengan baik jika and mempunyai bajet perkahwinan yang terhad. Para tetamu sering menerima hanya satu coaster sebagai cenderahati perkahwinan, dan tidak akan tersinggung. Anda cuma perlu membuangkan balutan kotak dan meletakkan coaster CINTA pada setiap meja masing-masing dengan nota. Atau menyerakkan coaster di tempat reception untuk kemudahan pemberian.

Dengan bajet yang lebih besar untuk majlis perkahwinan anda, alas cawan kaca LOVE boleh dibentangkan dengan empat keping dalam satu set. Ia dibungkus dalam 4 keping, terletak di dalam kotak yang jelas, dan diikat dengan reben putih. Jika anda memberi setiap tetamu satu set, harganya pun tidak mahal sangat juga.

Alas cawan kaca bukan saja sesuatu cenderahati perkahwinan. Mereka juga sesuai untuk dijadikan hadiah di mana-mana sahaja yang mempunyai tema cinta seperti acara ulang tahun juga sesuai dipakai.

Untuk perkahwinan, alas cawan mudah untuk menyesuai dengan apa-apa tema warna sahaja. Mereka merupakan sesuatu yang cukup elegan untuk menjadi cenderahati perkahwinan formal, namun juga cukup kasual untuk menjadi cenderahati bagi upacara yang tidak formal. Mereka boleh didapati dalam balutan jelas atau cermin kemasan kaca.

Alas Cawan Unik

Alas cawan kaca menjadi semakin popular dan terdapat semakin ramai pengantin yang membelinya sebagai door gift untuk perkahwinan mereka. Bagaimanapun, anda boleh menjadikannya unik dan berikut adalah contoh-contoh alas cawan yang boleh didapati dalam internet.

1. AMOR:
Dalam mitologi Rom, Amor adalah dewa cinta. Anda mungkin berkata beliau sebagai Cupid Cinta. Alas cawan ini menggunakan empat huruf namanya dalam kuadran pada kaca persegi. Kuadran beralih antara kaca yang jelas.

2. Asia LOVE:
Cenderahati ini merupakan sesuatu yang unik mengumumkan kasihmu dalam beberapa bahasa. Dirangka oleh garis-garis yang jelas di sekitar dataran, watak kaligrafi Asia untuk CINTA adalah “sari kata” dalam bahasa Inggris dengan perkataan “LOVE” dalam tulisan.

3. Heart:
Alas cawan ini kelihatan jelas dan berbentuk hati kaca. Setiap keping terukir dalam fon yang indah dengan kata-kata cinta: kegembiraan, kebahagiaan, harapan, kepercayaan, kehormatan, selama-lamanya – dan “LOVE” itu sendiri. Cenderahati ini boleh dijadikan door gift untuk acara dan majlis yang lain juga selain daripada majlis perkahwinan.

4. Sakura
Alas cawan kaca ini menampilkan keindahan bunga ceri merah jambu pada kaca, dengan perkataan “LOVE” tertulis di bawah. Penggunaan hati untuk huruf “O” menjadikan cenderahati perkahwinan ini mempunyai campuran gaya sassy dengan keanggunan klasik. Alas cawan kaca ini dibungkus dalam 2 keping untuk jadikan satu set. Tetamu anda akan menerima cenderahati perkahwinan masing-masing dengan 2 keping bagi satu set. Ia merupakan sesuatu souvenir untuk peringatan cinta praktikal untuk anda dan kekasih anda.

Photo Glass LOVE Coasters

Untuk pengenangan yang lebih peribadi untuk perkahwinan, alas cawan kaca kadang-kadang menampilkan gambar peribadi pengantin.

Reka bentuk alas cawan Heart foto adalah seperti alas cawan lain. Kaca baran dibahagikan kepada 4 kuadran. Bagi cenderahati perkahwinan ini, kuadran beralih antara hitam dan gading. Setiap kuadran menanggung hati yang berbentuk bebas dalam warna yang bertentangan. Pusat coaster itu memegang kad atau foto. Membentangkan ini cenderahati itu dengan kad kahwin atau nota di tengah, dan menghantar foto pengantin kemudian. Anda juga boleh memasukkan gambar sebelum perkahwinan kasual, atau hanya kad dengan nama-nama pasangan dan tarikh perkahwinan.

Alas cawan foto “Capture My heart” adalah romantis dan berbentuk hati. Ia mempunyai rim kaca dengan pusat bingkai foto. Masukkan gambar atau kad dan membuat kenang-kenangan segera perkahwinan anda.

Akhir sekali, alas cawan foto kaca biasa boleh anda dapati dalam pelbagai saiz dan gaya. Masukkan gambar atau mesej kasih sayang anda, dan mereka menjadi coaster cinta kaca. Mereka membuat cenderahati perkahwinan yang indah.

Pink Coaster

pink photo glass coaster

pink glass coaster

pink floral coaster

pink alas cawan

Penerangan

Coaster set ini dibalut dengan PVC telus, reben organza dan dilengkapi dengan ucapan terima kasih tag.

terdapat 2 pieces per set.

Saiz Kotak Cover: Panjang: 9.2cm x Lebar: 9.2cm x Tinggi: 1.2cm

Saiz Alas Cawan: Panjang: 9cm x Lebar: 9cm x Tinggi: 0.4cm

Rujuk ke laman ni untuk harga dan kuantiti:
https://www.renowngift.com.my/pink-photo-coaster

Alas Cawan dengan Corak Hitam

mono black glass coaster

Penerangan

Coaster set ini dibalut dengan PVC telus, reben organza dan dilengkapi dengan ucapan terima kasih tag.

terdapat 2 pieces per set.

Saiz Kotak Cover: Panjang: 9.2cm x Lebar: 9.2cm x Tinggi: 1.2cm

Saiz Alas Cawan: Panjang: 9cm x Lebar: 9cm x Tinggi: 0.4cm

Sila semak kuantiti dan harga di sini:
https://www.renowngift.com.my/mono-black-photo-coaster

Blue Coaster

blue coaster

glass favor coaster

blue glass photo coaster

alas cawan biruorder sekarang

Satu alas cawan set kaca berbentuk segiempat yang menampilkan corak salji yang unik dalam warna biru.

Setiap coaster dibuat secara individu dari kaca jelas, berlapis dengan kerajang tembaga dan enamel sebelum tanur batu untuk kemasan sempurna licin.

Set ini mempunyai warna biru yang indah di latar belakang. Setiap coaster mempunyai bumper di bawah supaya ia tidak mudah tercicir.

Alas cawan ini merupkan idea yang baik untuk cenderahati yang boleh diberikan semasa perkahwinan atau hari jadi dan ia adalah hadiah peringatan yang sempurna untuk tetamu.

Saiz Kotak Cover: Panjang: 9.2cm x Lebar: 9.2cm x Tinggi: 1.2cm

Saiz Alas Cawan: Panjang: 9cm x Lebar: 9cm x Tinggi: 0.4cm

Tips Berguna

Di mana-mana perkahwinan, alas cawan merupakan cenderahati yang sesuai. Sebelum anda memberikan mereka, anda kena berhati-hati untuk memeriksa sama ada apa-apa kerosakan pada cenderahati tu. Anda tidak mahu tetamu menerima alas cawan yang patah.

manicure set promotion

Leave a Reply