web
counter

Alas Cawan Tangkap Hatiku

Gift Kahwin Ads

Saiz kotak cover: Panjang: 9.2cm x Lebar: 9.2cm x Tinggi: 1.2cm

Coaster Size: Panjang: 9cm x Lebar: 9cm x Tinggi: 0.4cm

2 pieces dalam satu set

heart glass coaster

order sekarang

Love Glass Coaster

Perkataan cinta itu sendiri meluahkan emosi semata-mata boleh merasakannya di dalam hati. Itulah yang membuat alas cawan bentuk Love itu jadi klasik. Namun alas cawan kaca Love kontemporari kegemaran pengantin. Alas cawan ini membawa makna yang istimewa dan unik kepada semua orang dalam satu jamuan, bersama-sama dengan ribuan terima kasih anda bagi setiap tetamu yang menghadiri.

Apabila anda telah menemui cinta sejati, anda akan komited untuk hidup, cinta dan ketawa bersama buat selama-lamanya. Ini adalah kata-kata terukir dalam alas cawan set yang elegan. Ia boleh jadi satu mesej janji anda, dan satu peringatan kepada tetamu anda bagi satu perkara yang paling penting.

Pada hari perkahwinan anda, berkongsi kegembiraan dan bersumpah anda untuk mencapai sesuatu yang terbaik dalam kehidupan, untuk hidup dan cinta dengan baik dan menghargai setiap saat selalu. Sebagai cenderahati yang unik & elegan kerana ia adalah praktikal, tetamu anda akan menyukai menerima hadiah kenang-kenangan abadi ini.

Alas cawan ini dibentangkan dalam bungkusan berbentuk hati yang jelas dengan kualiti reben satin putih dan tunduk bersama-sama dengan hadiah tag ‘Thank You’. Satu Artisano reka bentuk penciptaan asal. Setiap alas cawan atau coaster mempunyai ‘kaki’ atau ‘bumper’ yang halang ia tercicir dan juga memastikan perlindungan permukaan. Setiap set mengandungi 2 alas cawan kaca(glass coasters).

 

manicure set promotion

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top