web
counter

Round Photo Coaster dengan Personalised Sticker

Gift Kahwin Ads

personalised coaster

Alas cawan ni dibalut dengan kotak plastik sama ikatan bentuk rama-rama. Lepas tu, ia digantung dengan tag peribadi atau kad terima kasih yang menjadikannya kelihatan amat cantik sekali.

Bahan yang digunakan untuk memperbuat alas cawan itu adalah marah kaca yang merupakan sesuatu bahan yang ketat dan boleh pakai buat masa yang lama.

Keramaian orang sukakan alas cawan itu sebab ia kelihatan benar-benar cantik. Kaki di bawah kaca tu merupakan bahan seperti pelekat telus yang membolehkan cawan tidak mudah tercicir atas meja.

Terdapat 2 pcs dalam satu set

Panjang: 9cm x Lebar: 9cm x Tinggi: 0.4cm

GC09

Boleh anda rujuk ke link ini untuk harga dan maklumat yang selanjutnya:

Tanpa sticker
https://www.renowngift.com.my/round-coaster

Dengan Personalised sticker
https://www.renowngift.com.my/round-coaster-with-personalized-nametag/

 

Promosi Alas Cawan Sebagai Hadiah Desktop

Alas cawan promosi adalah bekas desktop yang bagus. Mereka boleh digunakan sebagai produk promosi yang berkesan juga. Keuntungan besar daripada alas cawan adalah bekas ini menawarkan ruang yang besar kepada peniaga untuk mencetak nama jenama. Bekas ni boleh ditampilkan dengan media percetakan fleksibel. Oleh itu alas cawan cetak terbukti menjadi salah satu produk promosi yang paling berkesan untuk kos yang dibelanjakan.

Alas cawan promosi menawarkan peluang besar bagi syarikat-syarikat untuk memaparkan kreativiti mereka. Mereka boleh didapati dalam pelbagai bentuk dan pelbagai jenis bahan. Jenis-jenis alas cawan yang paling biasa diperbuat daripada bahan-bahan bukti haba seperti plastik dan kulit. Mereka mempunyai pelbagai warna boleh anda pilih juga. Oleh itu, alas cawan telah menjadi pilihan utama hadiah promosi untuk banyak syarikat.

Jika anda sedang mencari untuk koleksi cetakan alas cawan, anda boleh mencarinya secara online dalam talian. Koleksi artikel promosi yang besar dalam talian melambangkan kejayaan jenama perniagaan di seluruh negara. Semua artikel-artikel ini membuktikan untuk menjadi door gift lebih baik dalam mempromosikan nama jenama kepada orang ramai.

Dalam talian, anda boleh memilih koleksi alas cawan yang banyak untuk cetakan nama pekerja, pelanggan atau orang-orang yang penting. Anda boleh membuat pilih berdasarkan kualiti material yang berlainan seperti Vinyl Coasters, Chunkie Softie Fleksibel Coasters, Soft Mat Coasters, dan sebagainya.

Terdapat kategori yang lain, iaitu, Set Coaster yang mempunyai 6 coaster dalam satu pek. Yang paling menarik di antara mereka ada yang Set Marine Coaster, Set Coaster Premium, Coaster Set Chic, dan lain-lain. Ini adalah hadiah yang elegan yang boleh didapati dengan harga yang berpatutan. Set logam coaster dan set gabus coaster berjanji sebagai jenis produk promosi inovatif. Delta Coaster Set menampilkan enam coaster logam yang disokong dengan bahan gabus. Oleh itu mereka berfungsi sebagai alas cawan dengan cara yang lebih baik. Set Orion Coaster menampilkan corak sisipan khusus ke atas mereka.

Semua artikel promosi boleh disesuaikan mengikut keperluan syarikat. Dalam talian, anda boleh dapat alas cawan yang ditawarkan dengan harga borong jika anda beli dengan kuantiti yang banyak. Semua alas cawan diperolehi dari kilang pengeluaran yang terkenal di seluruh dunia.

Di kedai-kedai kami, kakitangan kami sedia untuk membantu pelanggan untuk menyesuaikan artikel hadiah mengikut pilihan mereka. Beberapa artikel boleh direka mengikut keutamaan syarikat. Kedai-kedai dalam talian seperti kami menawarkan bekalan produk promosi yang berdedikasi di seluruh Malaysia. Kami merupakan kedai yang pakar dalam koleksi cenderahati yang boleh memberikan anda cadangan tentang reka bentuk dan pengedaran hadiah promosi.

manicure set promotion