web
counter

Korean Beg Dalam Beg

Gift Kahwin Ads

Adakah anda sentiassa ada masalah untuk mencari kunci, telefon bimbit, atau gincu dalam beg tangan anda yang seolah-olah mempunyai magik untuk membuat barang-barang dalam beg anda hilang apabila anda memerlukan mereka? Atau anda selalu mempengalaman apabila anda tampil ke dalam beg tangan anda untuk merebut purse anda, hanya anda menyedari bahawa anda telah tinggal purse anda di dalam beg tangan lain?

bag in bag pink

bag in bag pink

Jika alasan anda untuk membawa beg yang sama setiap hari kerana ia terlalu banyak kerumitan untuk menukar beg, maka beg dalam beg ini adalah beg yang special buat bagi mu. Anda cuma bayar harga yang rendah untuk beg Korea itu dan ia akan membantu anda untuk menjadikan semua barangan yang terkandung dalam beg itu tersusun. Dengan memperolehi beg dalam beg Korea ini, ia menyenangkan anda dan sekarang anda boleh tukar beg tangan yang berlainan semasa anda keluar dengan anda cuma ambil keluar beg dalam beg intu dan memasukkannya ke dalam beg tangan lain! Anda tak payah risau lagi sama ada anda akan terlepas apa-apa barang penting apabila anda menukar beg kerana mereka berada semua di satu tempat.

Beg ini juga amat sesuai bagi anda menghadiahkannya sebagai cenderahati perkahwinan kepada tetamu VIP anda dalam sesuatu perkahwinan dan pastinya tetamu anda akan tertarik dengan beg ini.

Seperti gelombang baru dalam reka bentuk beg, kami berada di sini untuk memperkenalkan anda dengan garis beg baru ini. Ia mempunyai alternatif yang unik untuk beg tangan bagi wanita dengan reka bentuk yang moden itu. Tangan anda boleh masuk ke dalam poket-poket yang berlain di beg itu dan keluarkan barangan yang anda simpan dalam beg itu dengan lancar tanpa sebarangan masalah. Maka, ia boleh jimatkan banyak masa anda apabila memerlukan sesuatu barang dengan tergesa-gesa.

Perkara terutamanya yang diketengahkan sebagai beg dalm beg adalah ia boleh pra-cetak atau dicetak pada mesin dan boleh didapati di semua substrat standard dengan pelbagai pilihan pemegang. Kami berada di sini untuk meneroka tawaran gaya ini dalam saiz tambahan kerana mereka menunjukkan reka bentuk baru ini kepada pelanggan dalam tempoh pameran perdagangan untuk masa yang panjang.

Teknologi gelombang potong beg yang mempunyai gaya Korea adalah apa yang memang unik tentang beg ini kerana ia telah diperbuat secara khusus oleh pasukan kejuruteraan dengan menggunakan peralatan khas yang membolehkan gelombang potong reka bentuk atas yang akan dibuat dalam proses penjahitan dan pengeluaran beg dengan cepat dan bermutu tinggi. Dengan jahitan moden yang dilekatkan dan jalur kemas yang mengikuti garis potongan di bahagian bawah beg yang membolehkan ia menghasilkan beg untuk menarik perhatian pelanggan.

Sempurna sebagai palet untuk swooping, logo curvy atau tema pemasaran, beg hadiah ini akan kelihatan benar-benar unik untuk dijadikan door gift bagi acara and upacara yang berlainan.

manicure set promotion

Comments (2)

  1. mimi syahira September 1, 2012

Leave a Reply