web
counter

Botol Kaca Kacang Trendy Untuk Pemberian

Gift Kahwin Ads

Sekarang cenderahati perkahwinan @ doorgift yang paling laris ialah barang yang kelihatan amat pratikal dan amat mantap. Oleh itu, kami rekomen salah satu produk yang anda mesti sukai, iaitu botol yang transparent, kenapa harus botol transparent? Isu utama ialah sebab harga ia amat mesra kepada dompet kita, sebab doorgift harus kelihatan classy dan elegant, selalunya untuk mencapai tahap itu, doorgift itu mesti akan melukai dompet kita. Jadi botol transparent ni dijadikan doorgift perkahwinan anda adalah pilihan yang bijak dan amat berbaloi.


botol kaca kacang

Sebab Larisan Botol Ini

Biar saya menerangkan kenapa botol transparent ini amat laris.

-Pertama, harga mesra, bila harga mesra, jadi bakal pengantin mesti akan bayar dengan wajah berseri, dan si penjual (iaitu kami, dari Renown Gift) pun akan jual dengan hati yang ceria… kekeke… ini ialah “WIN WIN Situation” yang diharap oleh kami.

-Kedua adalah fungsi botol transparent, botol ini adalah kedap udara, jadi usah risau jika anda meletak biskut atau makanan didalam akan basi (janji saiz itu muat kedalam botol ya).

-Ketiga adalah kita amat bersyukur sebab di Malaysia yang berbilang bangsa terdapat banyak sumber-sumber SNACKS!, oleh itu, isi-isi dalam botol ini tidak akan jadi satu masalah, apa yang kami kuat rekomen ialah masuk kacang-kacang yang berlainan jenis dan perisa ke dalam botol itu. Ia harus berlainan kacang sebab setiap kacang mempunyai warna yang lain dan perisa yang lain, dari segi seni, botol ini akan mempamerkan kacang beberapa lapis dengan berwarna-warni… dari sudut mulut tetamu anda, mereka boleh merasa beberapa jenis perisa kacang.

Cuba anda bayangkan, jika hanya satu jenis kacang sahaja, nanti botol ini akan kelihatan amat BORING sebab semua warna seiras saja, dan tetamu anda pun hanya dapat merasai satu jenis perisa kacang sahaja.

bottle wedding door gift

Tetapi sekarang kebanyakan bakal pengantin akan menghadapi beberapa situasi, iaitu perlu risau tentang pelamin, catering, hantaran dan lain-lain, selepas menyelesai hal-hal itu baru teringat doorgift belum tempah lagi! Disini, saya menyeru semua bakal pengantin, asal bagi kami masa 7-10hari, kami janji akan terima order dari anda. Bukan sekadar itu, kami juga akan menghiaskan botol-botol itu dengan tali.

Botol Yang Mengandungi Semua Makanan Yang Halal

Anda mesti tertanya-tanya adakah kacang ini ditanggung halal?

Jangan risau, disini kita adalah memastikan pemborong kacang-kacang ini adalah ditanggung halal.

Kami ingin anda beli dengan wajah berseri, makan dengan hati yang tenang.

Bagi anda yang berada di luar Kuala Lumpur atau tidak mempunyai masa untuk datang mengambil sendiri tempahan anda ini, usahlah bimbang kerana kami akan menggunakan khidmat courier untuk memastikan botol-botol anda selamat diterima. Kami mempunyai pengalaman dalam membungkus barang-barang kaca dan mudah pecah dan pastikan anda terima dalam keadaan baik.

botol kacang


bottle jar kaca
order sini

manicure set promotion

8 thoughts on “Botol Kaca Kacang Trendy Untuk Pemberian”

 1. Hi Salam..saya nana dr damansara. Saya nak survey harha Utk belian botol kaca dia atas(botol losing,tnpa kacang).

  Berapa harga untuk 500pcs?1000pcs?

  Sekian wasalam

 2. Salam…
  Saya nak tahu harga botol kaca sahaja tanpa kacang/bahan di dalamnya..
  Berapa harga bag 1000pcs/ 2000pcs bagi setiap botol
  Boleh whatsup terus kepada saya di 0166707353

  Dan ada x design botol kaca yang lain..
  Tq

 3. Salam..boleh tau berapa harga bg 1000 botol kaca kosong?kalo order,pihak tuan akan hntr atau kena ambik sendiri.tlg email pd saya.

 4. Salam…
  Saya nak tahu harga botol kaca sahaja tanpa kacang/bahan di dalam..
  Berapa harga bagi 1000pcs/ 2000pcs bagi setiap botol
  Boleh whatsup terus kepada saya di 0183806036
  Dan ada x design botol kaca yang lain..
  Tq

 5. Saya nak tahu harga botol kaca sahaja tanpa kacang/bahan di dalam..
  Berapa harga bagi 1000pcs/ 2000pcs bagi setiap botol dan ada jenis botol macam mana lagi.
  email sya

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top