web
counter

Cenderahati Perkahwinan Yang Sesuai Untuk Semua Orang

Gift Kahwin Ads

Setelah anda mempunyai kiraan kepala dan sekurang-kurangnya idea kasar apa bajet yang anda sediakan, maka keseronokan bermula untuk pembelian cenderahati. Kesemuaan orang pasti mahu sesuatu cenderahati perkahwinan yang boleh menjadi kenangan, jadi baiklah untuk anda mencari sesuatu yang boleh sepadan dengan perkahwinan lagi mempunyai kenangan.


balang crystal
order now

Perkahwinan Pada Hari Kerayaan

Jika anda berkahwin berdekatan dengan Hari Raya, maka anda boleh mempertimbangkan untuk membeli cenderahati yang bersepadan dengan hari kerayaan itu. Dengan itu, balang yang dihiasi dengan hiasan yang cantik amatlah sesuai sekali.

Jika anda bertujuan untuk mengadakan jamuan di pantai, apa yang boleh menjadi cenderahati perkahwinan yang lebih sesuai daripada kipas tangan yang bertemakan taman bunga.


kipas tangan
order now
Dalam beberapa kes, cenderahati perkahwinan boleh diberi dalam bentuk makanan. Ia boleh dijadi daripada coklat, gula-gula, muffin, cupcake, dan banyak lagi. Makanan ni boleh tercetak tag dengan nama dan tarikh perkahwinan pada beg itu. Balang madu kecil juga amat sesuai untuk diberikan kepada tetamu. Cuma satu peringatan untuk anda ketika menyediakan makanan perkahwinan, iaitu anda kena pastikan bahawa makanan tu adalah benar-benar selamat untuk dimakan supaya tidak merosakkan hari kebesaran anda.

Kebanyakan orang tahu apa alah yang mereka mengalami, jadi adalah baik untuk anda mengumumkan (kad bercetak diletakkan di tempat yang mudah dilihat di atas meja besar) jenis makanan perkahwinan yang disediakan supaya tetamu anda boleh tahu apa yang akan mereka makan.


beg tangan
order now

Banyak Pilihan Yang Boleh Anda Dapati

Senarai pilihan untuk cenderahati perkahwinan boleh jadi tidak berkesudahan yang bukan apa dalam imaginasi anda. Jika anda boleh bermimpi tentang sesuatu cenderahati yang bertemui bajet dan anda mempunyai peluang yang baik untuk mencari seseorang untuk memperuntukkan cenderahati yang sempurna untuk majlis perkahwinan anda.

Pastikan anda mempunyai cenderahati khas untuk kanak-kanak yang akan berada di majlis perkahwinan anda. Ini boleh datang dalam bentuk sebuah buku berwarna dan pek krayon. Cenderahati ini mungkin dapat menjaga keamanan di majlis anda yang seperti mereka lakukan di restoran. Cenderahati perkahwinan kanak-kanak lain yang berpotensi cemerlang termasuk juga permainan memegang tangan atau teka-teki kecil.

Jika anggaran bajet anda adalah ketat tetapi anda masih mahu memberikan cenderahati perkahwinan sebagai tanda kasih sayang dan penghargaan anda, pertimbangkan untuk membeli cenderahati dengan kuantiti yang banyak untuk mendapatkan harga borng dengan diskaun yang banyak.

DIY

Pilihan lain, yang akan mengurangkan kos anda hampir separuh adalah untuk menyediakan satu cendarahati kepada setiap pasangan (ia masih dalam bentuk yang baik untuk menyediakan satu cenderahati kepada tetamu yang datang dengan sendirinya). Pilihan ketiga adalah untuk membuat cenderahati perkahwinan diri sendiri. Ini boleh menjadi satu projek yang menyeronokkan untuk pengantin. Sebagai contoh, sebuah beg yang dihiasi dengan reben dan diisi dengan beberapa gula-gula bersalut coklat, cookie, dan lain-lain makanan yang anda ingat sesuai untuk dimuat dalam beg itu.

Akhirnya, cenderahati perkahwinan boleh berfungsi sebagai sentuhan terakhir yang mengabungkan segala antara sesuatu bersama dengan yang lain. Sebagai contoh, perkahwinan anda adalah pada hari kerayaan dan anda boleh mendapat pembekalkan bunga di mana-mana saja. Apa yang boleh anda fikirkan adalah pasu kecil dengan bunga diisi dalamnya dan diberikan kepada setiap tetamu. Atau anda juga boleh fikirkan untuk memberi bunga baldi kecil berwarna dengan gula-gula pastel di dalamnya yang akan menjadi cenderahati perkahwinan yang unik untuk anda. Jadi, gunakan cenderahati untuk menunjukkan penghargaan dan kasih sayang anda kepada orang-orang yang mengambil masa untuk menghadiri dan meraikan majlis perkahwinan anda dan pada masa yang sama membuat cenderahati perkahwinan anda sesuatu yang menyempurnakan perkahwinan anda.

Artikel berkaitan:
Kepentingan Untuk Memberikan Cenderahati Perkahwinan

manicure set promotion

Leave a Reply