web
counter

Cenderahati Tuala Kek Kebaharuan

Gift Kahwin Ads

Cenderahati Tuala Kek

Cenderahati tuala kek ini memberikan kegembiraan kepada semua orang dalam satu majlis. Cenderahati ini dihiasi dalam bentuk sekeping kek krim dengan sebiji strawberi ditaruh di atasnya. Anda boleh memberikan tetamu anda tuala kek yang menyeronokkan ini dari tuala Koleksi kek kami. Cenderahati ini boleh menarik tetamu anda dan juga akan dipuja oleh mereka.

Keramaian orang akan menyiram perisa dalam mulut mereka apabila melihat tuala ke ini yang dihiasi dengan perisa yang berlainan termasuk coklat, vanila, strawberi dan sebagainya. Tuala ni diperbuat dengan 100% kapas bukan sahaja boleh dijadikan cenderahati yang praktikal malah mereka juga sesuai diberikan dalam satu perayaan. Ia akan dihargai oleh semua tetamu sebagai cenderahati inovatif yang bukan sahaja akan meningkatkan hiasan meja anda tetapi apa yang lebih baik adalah ia merupakan barangan yang memberi kalori percuma kepada semua orang.

6 Warna Boleh Anda Pilih

Dengan reka bentuk yang begitu mengagumkan dan 6 warna yang berbeza yang boleh anda dapati, ia juga boleh dijadikan cenderahati perkahwinan yang unik yang pasti dapat mempersilakan tetamu. Tuala kek ini dibungkus dalam kotak paparan jelas dan telus, cenderahati ini membentangkan dengan baik dan boleh menjadikan hiasan meja yang comel.

Jangan anda rupakan untuk memberi amaran kepada tetamu anda bahawa kek ini tidak boleh dimakan – sebahagian daripada mereka boleh jadi terlalu realistik! Walaupun mereka mungkin tidak dapat makan kek ini, tetapi tetamu boleh mengambinya balik rumah selepas upacara perkahwinan, lepas tu terungkap tuala kek itu dan menggunakan setiap hari.

Saiz kotak: lebar 8cm x panjang 6.5cm x tinggi 7.5cm

Ia datang dengan campuran warna berlainan seperti yang anda lihat dalam gambar.

tuala kekorder sekarang

Artikel berkaitan:
Trends Cupcake Semakin Jadi Kegemaran Dalam Perkahwinan

manicure set promotion

Comments (2)

  1. Hana September 9, 2014
  2. fatin March 28, 2015

Leave a Reply