web
counter

Kipas Tangan untuk Majlis Anda

Gift Kahwin Ads

Cenderahati Kipas Tangan

Antara barangan hiasan koleksi kami juga mengandungi kipas tangan yang diperbuat dengan reka bentuk yang elegan. Cenderahati itu juga dikenali sebagai kipas lipatan dan dihiasi dengan corak yang menarik.

kipas tangan kayuorder sekarang

Jika anda dalam pencarian untuk cenderahati perkahwinan yang mudah, berkualiti dan elegan, sudah pasti barang ini boleh dijadikan pilihan yang sesuai.

Dengan corak motif dan pelbagai warna yang menarik serta ukiran yang menonjolkan seni tradisional, souvenir kipas tangan ini sesuai dijadikan ‘door-gift’ buat majlis anda.

souvenir kipas tangan

Kegunaan Kipas Tangan

Kipas organza ini bukan sahaja tampil menarik, tetapi ia juga boleh digunakan untuk mengurangkan kepanasan para tetamu yang menghadiri majlis anda, terutamanya jika anda mengadakan walimatul urus atau majlis anda di kawasan terbuka. Jadi ia akan melakukan sihir dengan membuat mereka tersenyum dan berada dalam keadaan yang tidak panas sepanjang acara majlis.

Souvenir kipas tangan yang diperbuat daripada kayu cendana (sandalwood hand fan) ini juga boleh digubah untuk disesuaikan bersama tema perkahwinan atau majlis anda. Tambahan pula, dengan kepelbagaian warna dan corak yang disediakan, sudah tentu mudah untuk anda membuat pilihan.

Cenderahati ini boleh digunakan untuk jangka masa panjang kerana ia ringan, mudah dibawa, dan manfaatnya teramat ‘berharga’ bagi si pembawa terutamanya pada cuaca panas, jadi tidaklah berlaku pembaziran di situ.

Lagi pun, corak menawan yang terdapat pada kipas tangan kayu ini mudah membawa mesej penghargaan kepada tetamu-tetamu yang menghadiri majlis anda. Ternyatalah, pilihan kipas tangan sebagai cenderahati mampu menambah lebih makna kepada majlis anda.

Anda boleh memilih daripada pelbagai warna di laman kami dan dah pasti ia akan menambah kelihatan bergaya untuk majlis anda.

Jika anda ingin menjimatkan wang untuk pembelian souvenir, adalah baik anda membeli kipas tangan borong. Sebab dengan membeli kuantiti yang banyak, anda akan mendapat harga yang murah dan jadi ia dapat mengurangkan perbelanjaan anda pada bajet souvenir.

kipas tangan murahorder sekarang

Cenderahati Yang Amat Berguna

Kipas tangan adalah sesuatu alat yang kelihatan mudah tetapi amat berfungsi yang menjadikan cenderahati yang boleh tahan lama. Barangan ini mempunyai pelbagai jenis dan pada dasarnya ia dinamakan sempena dengan jenis bahan yang diperbuatnya. Antara bahan material yang boleh digunakan untuk membuat kipas termasuk kadbod, kertas mulberi, kertas beras, cendana, sutera, bulu, kain kapas, sutera, dan sebagainya. Walaupun secara umumnya kipas memang mudah untuk mengekalkan kegunaannya, tetapi penjagaan kipas tangan anda dengan baik pasti akan membuat kipas itu selalu kelihatan macam baru untuk masa yang lama walaupun anda menggunakannya dengan kerap.

Cari Kipas Di Tempat Yang Betul

Jadi di mana anda boleh mendapatkan kipas tangan pengantin itu jika anda ingin memberikan sebagai door gift kepada tetamu pada majlis perkahwinan anda? Tidak perlu pandang sana sini, sebagai pembekal door gift yang terunggul di Malaysia, anda telah datang di laman yang betul yang kami memang ada bekal cenderahati ini dengan harga yang murah jika anda beli dengan kuantiti yang banyak. Anda akan dapat harga borong untuk kipas tu.

Selain daripada kipas organza dan kipas kayu, terdapat lagi kipas plastik yang boleh anda pilih sebagai door gift pengantin anda. Jadi selagi anda mempunyai keperluan cenderahati ini yang penerima anda tentu akan suka, anda boleh membuat pesanan dan tempahan dengan kami.

manicure set promotion

Comments (13)

 1. Berta marcus November 28, 2015
 2. Souvenir Pernikahakah di Jogja May 1, 2016
 3. norah bte abd kadir December 29, 2016
  • Afifah July 21, 2017
 4. Dkwaneypgo March 14, 2018
 5. Tengku Batrisyia March 24, 2019
  • Alicia March 27, 2019
 6. AYMAN NAZRIN BIN HUZAHIM January 23, 2020
 7. Masitah Zainal February 8, 2020
 8. Fara August 2, 2020

Leave a Reply