web
counter

Kotak kertas berkilauan Tekstur – Glittery Texture Paper Box

Gift Kahwin Ads

Kotak kertas berkilauan Tekstur (Glittery Texture Paper Box) adalah kotak kertas buat sendiri terkini. Ia mempunyai ciri dengan tekstur yang berkilauan di sampul dan bersinar warna logam di bahagian bawah kotak.

Terdapat 4 warna boleh dipilih oleh anda: merah jambu, biru, emas dan ungu.

Saiz kotak: lebar 9.5cm x 7.2cm panjang x 4cm tinggi.

Kotak kertas ni datang tanpa lipat, anda perlu lipat sendiri.

Anda boleh buat tempahan di sini:
https://www.renowngift.com/diy-glittery-texture-paper-box

Tambahan Hiasan Untuk Kotak

Jangan terlepas pandang kotak kertas berkilauan ni. Kotak cenderahati ini nampak mudah di mana anda boleh tambah sesuatu yang peribadi anda sendiri seperti lekat sticker yang mempunyai nama dan tarikh perkahwinan anda. Mereka boleh dipakai untuk isi apa barang saja dan anda boleh memberikan sedikit tambahan unik untuk warna perkahwinan anda dengan reben atau bow.

Jika anda nak jadikan kotak itu lebih menarik, atau anda hanya tidak mahu menyembunyikan mereka dalam keadaan yang mudah, anda boleh menggunakan tag. Tag biasanya boleh anda dapati dengan harga yang murah dan tag adalah mesra alam dan sangat cantik kerupaannya.

Kotak cenderahati perkahwinan yang disediakan dengan label peribadi akan menjadi sesuatu yang mempunyai gaya pengantin dan akan disukai oleh semua orang.

Bergantung kepada bagaimana anda menguruskan meja anda dan sama ada atau tidak anda memerlukan hiasan tambahan, anda boleh meletakkan kotak ini di beberapa tempat yang berlainan seperti meja reception, meja tetamu atau di atas pentas. Kotak yang menarik bersama tag menambah semangat hiasan meja. Jika pasangan ini telah mempunyai peraturan yang baik, mereka boleh meletakkannya betul-betul di pelamin juga.

Hiasi Dengan Shredded Paper

Jika cenderahati yang disediakan oleh anda adalah sesuatu yang kecil, tetapi pepejal, seperti tasbih atau lilin, boleh anda gunakan kotak ini bersama dengan sikit shredded paper yang berwarna-warni kecil. Kotak-kotak berkilauan dan perayaan yang ditemani dengan shredded paper akan menjadikan cenderahati itu betul-betul elegan.

Letak dan berkumpul semua kotak ini di satu tempat akan kelihatan cantik dan boleh menjadi satu hiasan yang berkilat. Anda juga boleh mempertimbangkan untuk mengisi cenderahati lain yang mempunyai ciri yang sepadan dengan tema perkahwinan anda seperti potporri, gula-gula, dan mainan kecil. Tetamu akan berasa amat gembira apabila menerima kotak cenderahati di tangan mereka.

Artikel berkaitan:
Penyankut Beg Legakan Beban Anda

manicure set promotion

4 thoughts on “Kotak kertas berkilauan Tekstur – Glittery Texture Paper Box”

  1. salam…
    saya ingin bertanya mengenai glitter texture paper box.
    1-had minimum tempahan utk box jenis ini
    2-berapa harga yang saya boleh dapat sekiranya saya ingin menempah sebanyak 500 ke 700 pcs

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top