web
counter

Round Candy Box Berwarna Biru

Gift Kahwin Ads

round candy box

order now

Jika tema perkahwinan anda adalah warna biru, jadi round candy box yang berwarna biru ni dah tentu jadi pilihan pertaman anda. Dengan hiasan bunga biru yang mengkagumkan ni, ia boleh menjadikan kotak tu kelihatan amat menarik sekali. Juga atas penutup kotak ni dibalut dengan reben biru, kesemuaan menghasilkan sesuatu yang harmoni.

Kotak gula-gula yang disediakan dalam sesuatu perkahwinan selalunya memainkan peranan yang cukup penting untuk memberikan perhatian kepada tetamu anda. Sebaik sahaja anda telah memilih kotak untuk meletakkan di atas meja perkahwinan anda, pengantin akan berfikir untuk diri mereka sendiri apa jenis gula-gula atau coklat yang dia akan memberikan kepada tetamunya. Anda boleh cuba biji jeli sebagai gula-gula untuk diisi dalam kotak-kotak tu. Atau anda boleh taruh berbagai jenis gula-gula yang berlainan ke dalamnya.

Kotak Cenderahati Istimewa

Biar kita bercakap tentang kotak cenderahati perkahwinan. Kotak-kotak kecil bulatan yang berwarna biru yang kelihatan mudah tetapi mungkin boleh menimbulkan beberapa kekeliruan. Sebagai contoh – apabila kita berkata “kotak cenderahati”, adakah kita bercakap tentang sesuatu yang mengandungi beberapa gula dalam? Atau sekeping kek? Atau satu rantai kunci?

Kebanyakan masa kita katakan “kotak cenderahati” tanpa memberi penerangan khas dan jelas. Kotak merupakan satu jenis bekas tradisional kecil yang direka untuk mengisi makanan ringan seperti gula-gula dan coklat atau souvenir yang kecil. Dalam acara yang penting seperti upacara perkahwinan, kotak bulatan biru ini boleh anda dapat untuk mengisi gula-gula tradisional. Kotak-kotak bulatan biru ini mempunyai 7.5cm untuk keluasannya. Anda boleh memakainya untuk mengisi kek kecil, cookie, Ferrero Rocher atau anda juga boleh meletakkan telur di dalam kota ini.

Okay, apa kata jika anda mahu mengisi kotak itu dengan beberapa jenis gula-gula yang lain? Lagipun, ramai orang suka membahagikan M & Ms dalam warna-warna perkahwinan mereka, dan coklat Beryl’s juga menjadi semakin popular masa kini. Dalam kes itu, berapa banyak gula-gula yang sesuai dan boleh dimuat dalam kotak cenderahati bulatan biru ini? Kami mengeluarkan kotak kegemaran kami ‘Round Candy Box Berwarna Biru’ dengan beberapa gula-gula pilihan pengantin yang telah diuji boleh dimuat dalam kotak ini – semua demi kepentingan sains. Harap anda akan suka dan nikmati kotak istimewa itu.

Anda sebenarnya boleh meningkatkan persembahan anda dengan menggunakan gula-gula yang lebih kurang, terutamanya jika anda menggunakan beberapa kertas cincang (shredded paper) yang menarik di bawah. Cara yang terbaik mungkin adalah anda boleh bermula dengan kotak cenderahati itu dengan menampilkan persembahan yang anda suka, dan kemudian menghiaskan kotak itu berdasarkan apa yang anda suka.

manicure set promotion

One Response

  1. azie November 15, 2013

Leave a Reply