web
counter

Swan Candy Box – Souvenir Kahwin Terkini Yang Laris

Gift Kahwin Ads

Angsa(Swan) adalah antara burung yang amat cantik yang terdapat dalam dunia ini. Secara tradisinya, Swans dilambangkan sebagai tanda-tanda kasih sayang, tangguh dan ketulenan. Swans sering mewakili sebagai “hubungan seumur hidup”.

Seperti yang kita dapat lihat dari kehidupan yang pada masa itu dua angsa adalah dalam berpasangan, mereka akan membentuk satu bentuk hati yang memberikan suasana dan gambaran yang sangat indah bagi kita. Oleh itu, jika anda jadikan swan candy box ini sebagai hadiah atau souvenir kahwin anda dan berikan kepada tetamu yang dijemput ke majlis perkahwinan anda, tetamu anda akan sangat gembira dan mengalu-alukan dengan souvenir kahwin yang indah dan istimewa itu.

Swan candy box ini boleh dikatakan adalah souvenir perkahwinan yang sangat cantik yang dibuat daripada PVC lutsinar yang berkualiti tinggi telus PVC dan ia kelihatan amat menarik sekali.

Ini boleh dianggap sebagai satu cara yang romantis untuk menunjukkan tetamu anda di kaunter penyambut tetamu atau meja jamuan perkahwinan. Apabila pertukaran ikrar sebagai suami dan isteri antara kedua kekasih, bermakna dua hati dah gabung jadi satu. Souvenir kahwin ini juga boleh melambangkan makna ini untuk suami dan isteri itu bercinta satu sama lain buat selama-lamanya.

Keterangan souvenir kahwin murah ini

Swan Candy Box – CB11A (Souvenir kahwin yang murah dan unik)

Jika anda sedang mencari souvenir kahwin yang murah, unik dan istimewa untuk mengucapkan terima kasih kepada tetamu anda, anda boleh mempertimbangkan untuk swan candy box yang elegan ni. Seperti yang disebutkan tadi, angsa adalah simbol kasih sayang, kesucian, tangguh, kecantikan, dan kreativiti.

swan candy box

swan candy box

lebar 5cm x panjang 7cm x tinggi 6cm

Discount Besar untuk souvenir kahwin ini

20-99 RM3.40
100-199 RM2.80
200-299 RM2.70
300-499 RM2.60
500-999 RM2.40
1000>RM2.30

Bahan-bahan kandungan:

Leher dan sayap angsa adalah diperbuat daripada plastik perak, dan badan angsa adalah terdiri daripada kotak plastik lutsinar bersaiz 6cm * 3.5cm * 2 cm, dihiasi dengan organza putih yang cantik.
.
Warna Organza boleh didapati dengan warnan merah, jambu merah, ungu, kuning, dan putih.

Klik sini untuk lebih banyak butir-butir tentang pembungkus organza.

manicure set promotion

Comments (4)

  1. Aznilah Zahari May 22, 2012
    • admin May 22, 2012
  2. amira January 15, 2014
  3. liza August 22, 2014

Leave a Reply