web
counter

Tasbih Digital Pakai Jari

Gift Kahwin Ads

Ini adalah tasbih digital yang biasanya diedarkan oleh pelanggan sebagai hadiah cenderahati acara islamic seperti Kenduri doa selamat, aqiqah, tahlil kenduri, Acara cukur jambul, islamic Perkongsian Ilmu acara, Iftar (Berbuka puasa) dan banyak lagi.

Perkataan ‘tasbeeh’ dalam bahasa english atau tasbih dalam bahasa melayu mempunyai erti bersama dengan SubhanAllah seperti tahmeed yang mempunyai erti bersama dengan alhamdulillah.

tasbih digital

Tasbih counter digital ini mempunyai ciri-ciri yang ringan, kecil, mudah dibawa dan boleh digunakan oleh tetamu anda sebagai sesuatu yang perlu dibawa bersama dalam perjalanan juah dan ia amat sesuai digunakan untuk utiliti di dalam/luar masjid, pejabat atau mana-mana sahaja.

Ia adalah gadget yang boleh anda pakai dengan cara nombor clicker. Tali boleh dilaraskan untuk menyesuaikan dengan mana-mana jari saiz atau ibu jari seseorang.

Ia boleh dimasukkan dengan mudah ke dalam jari anda dan sesuai untuk digunakan pada bila-bila masa dan di mana-mana tempat sahaja.

Anda boleh berfikir dengan banyak idea kreatif bagaimana untuk menghiasinya untuk menjadi sebagai hadiah cenderahati yang boleh dipadankan dengan tema acara anda.

You can also keep it in a beautiful doorgift tin box, paperbox or an organza wrapper as to complete your islamic event door gift. (With Extra Charges)

Anda juga boleh mengisikannya di dalam kotak tin, kotak kertas atau pembungkus organza untuk melengkapkan hadiah untuk acara islamic anda.

tasbih digital

Saiz: Panjang 10cm (tali hujung ke hujung) x Lebar 2.cm (Kira-kira)

Gancu Saiz: Panjang 3 cm x lebar 2.5cm

Bateri: Built-in

“Tasbih mini digital ini datang dalam warna campuran seperti dilihat dalam gambar di atas”.

Pemberian hadiah merupakan sesuatu adat resam yang istimewa dalam agama Islam juga. Jadi pemberian hadiah pada hari kebesaran anda merupakan masa yang tepat untuk mengurniakan kesemuaan pelanggan anda dengan hadiah Islam yang mempunyai kepentingan dan juga sentimen yang menyertainya.

Sejadah dan Tasbih

Gabungan ini disukai dan dihargai oleh semua orang kerana mereka adalah sebahagian yang amat penting untuk kehidupan harian bagi seseorang Muslim. Setiap kali dia akan berdiri untuk Salah dengan menggunakan hadiah ini, dia akan mengingatkan kanak-kanak yang cerdih dan indah yang telah dikurniakan oleh Allah kepadanya.

manicure set promotion

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top