web
counter

Tempahan Rose Sabun Yang Banyak

Gift Kahwin Ads

Baru saja tulis satu post tentang rose sabun pagi tadi, dan petang ni dah ada pelanggan buat tempahan yang sebanyak 450 kotak untuk produk ini.

Kami amat mengkagumkan semasa kami mula untuk berkemas dan membungkus rose sabun ini dalam plastic beg. Rose sabun ini nampak banyak cantik dan menarik sekali bila banyak kuantiti rose sabun digabungkan semua dalam plastic beg. Untuk bagi anda mempunyai peluang saksikan macam mana keindahan rose sabun ni, saya ambil kamera saya untuk menangkap beberapa foto untuk awak lihat dan harap anda akan sukakan foto ini.

rose soap customer order

rose soap customer order

Jika anda nak buat tempahan, anda boleh kunjungi link ini untuk maklumat yang selanjutnya:

Rose Soap Buat Cenderahati Nikmati Orang Ramai

Siapa yang tidak suka menerima hadiah? Terutama hadiah yang berbau wangi, kelihatan cantik dan juga praktikal untuk dipakai pada masa yang sama. Rose soap sabun merupakan cenderahati yang mempunyai semua kebaikan tersebut. Kepelbagaian dan kemungkinan untuk mendapat dan mengguna rose soap sabun seolah-olah tidak berkesudahan, saya akan menerangkan beberapa pilihan yang paling popular di sini.

Bentuk
Keseronokan itu bermula di sini. Oleh kerana sabun datang dalam bentuk dan saiz yang berlainan. Juga dibekalkan dengan keelihatan indah dan romantis dari segi bentuk dan bau yang mempunyai kewangian yang berlainan.

Warna
Seperti yang anda tahu, sabun boleh datang dalam pelbagai warna dan transparensi (sabun gliserin adalah telus). Sering kali anda boleh menempah adat sabun anda dalam warna (atau warna) pilihan anda. Salah satu sabun kegemaran saya adalah 6-rose soap yang mempunyai 6 kuntum bunga dan dibalut dalam kotak PVC yang telus. Ia merupakan cenderahati yang lebih besar untuk diberikan kepada tetamu tanpa akan orang rasa anda kedekut dengan memberi sesuatu yang saiz kecil. Ia memberikan senyuman di wajah saya setiap kali saya lihatnya dan saya suka memberikannya kepada rakan-rakan dan keluarga sebagai hadiah.

Scent
Sudah tentu salah satu ciri yang paling menarik untuk cenderahati rose soap sabun adalah bau yang segar, wangi dan bau yang menyeronokkan seperti colada pina atau cookies gula. Cenderahati rose soap sabun adalah barangan yang ramai pelanggan sukai dan biasanya setiap pesanan dibuat dengan borong untuk mendapat diskaun harga yang murah.

Label Peribadi
Banyak pembuat sabun secara individu membalut setiap rose soap sabun dan kemudian meletakkan label peribadi dengannya di atasnya yang telah dipilih khusus untuk acara anda. Biasanya anda mempunyai kemampuan untuk menyediakan teks dengan dua garis untuk label dan sering label itu dihiasi dengan imej-imej yang berkaitan dengan acara anda

Akhir sekali, bagaimana untuk membuat hiasi atas pilihan rose soap sabun anda untuk pemberian hadiah. Anda boleh beli beg hadiah yang mesra alam semula dan isi rose soap itu ke dalamnya untuk jadi pakej yang cantik dan istimewa. Ini membolehkan anda mempersembahkan cenderahati sabun yang indah dengan cara yang mudah. Pembelian beg hadiah bersaiz sesuai untuk rose soap itu. Anda boleh dapatkan beg hadiah di kedai kami atau buat tempahan secara online. Kemudian, anda juga boleh dapatkan reben indah dalam warna yang sesuai dengan sabun anda. Taruh rose soap sabun di dalam beg hadiah dan kemudian mengikat beg itu dengan reben bow. Ia tidak boleh menjadi lebih mudah lagi untuk mendapatkan kesan yang dramatik untuk cenderahati anda.

manicure set promotion

Comments (4)

  1. Latifah Ahmad June 13, 2012
  2. nurolizzah January 3, 2013
    • admin January 4, 2013

Leave a Reply