web
counter

Trend untuk Cenderahati Perkahwinan

Gift Kahwin Ads

Adakah anda sedang mencari sesuatu cenderahati yang menarik lagi unik untuk diberikan kepada tetamu pada hari perkahwinan anda?

rose tin box
rose tin box

Hari ini, ia adalah penting untuk menjadi praktikal dalam membuat pilihan, terutamanya mengenai isu-isu kewangan. Perancangan perkahwinan boleh jadi mahal, jadi ia adalah penting untuk mengetahui sebahagian daripada peristiwa itu yang patut dilaburkan. Sebagai contohnya, fotografi perkahwinan adalah titihan memori yang diperlukan dalam perkahwinan anda. Ia adalah sebahagian daripada perkahwinan anda yang perlu membelanjakan wang. Sebaliknya, butir-butir perkahwinan lain seperti cenderahati perkahwinan(door gift perkahwinan) tidak perlu beli yang mahal punya. Sudah tentu, ini tidak bermakna anda memberikan barangan yang kelihatan murah dan hodoh. Door gift perkahwinan yang berharga murah tidak semestinya bermakna mereka perlu menjadi kurang menarik. Berikut adalah beberapa tip untuk membantu anda mencari door gift perkahwinan yang murah lagi cantik.

lavender round metalic tin box
lavender round metalic tin box

Jika anda ingin memastikan door gift perkahwinan tradisional untuk perkahwinan anda, tentulah anda dapatkan bunga telur. Ia adalah sesuatu cenderahati yang boleh diberikan kepada setiap tetamu untuk makan. Ia boleh jadi sesuatu peringatan bahawa kehidupan dalam perkahwinan ada masa pahit dan manis. Selain dari simbol rasa mereka, bunga telur juga bermakna bahawa tetamu ingin berdoa untuk anda supaya hidup dalam keadaan yang sihat, kekayaan dan kebahagiaan.

small love tin box
small love tin box

Apa jua pilihan anda untuk cenderahati perkahwinan, pastikan bahawa pembungkusan mereka sepadan dengan warna tema majlis perkahwinan anda. Jika anda mengupah seseorang untuk membuat pembungkusan untuk mu, pastikan mereka membawa sampel palet perkahwinan anda untuk semakan.

Jika anda mempunyai bajet yang ketat untuk cenderahati, suatu idea yang baik adalah DIY dengan bantuan dari rakan dan member keluarga anda. Cenderahati perkahwinan DIY boleh jadi jenis yang licik dan kreatif. Terdapat beberapa idea untuk cenderahati perkahwinan seperti membuat jem buatan sendiri, coklat, biskut, agar-agar dan lilin wangi. Hadiah yang diberikan tidak semestinya mahal. Anda hanya perlu menjadikan mereka kelihatan menarik dengan pembungkusan yang betul.

love bird shaker
love bird shaker

Hadiah yang murah juga boleh disediakan dengan menarik. Anda boleh beli beg kertas berwarna-warni dan mengisikannya dengan makanan ringan seperti keropok dan bahulu. Beg juga boleh diisi dengan souvenir seperti cawan atau key chain.

manicure set promotion

2 thoughts on “Trend untuk Cenderahati Perkahwinan”

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top