web
counter

3 Langkah Mudah untuk Mendapatkan Lekaki Jatuh Cinta Padamu

Gift Kahwin Ads

Dalam dunia cinta, adakah kamu sebagai gadis ingin tahu bagaimana mendapatkan seorang lelaki untuk mencintai kamu? Bertindak dengan taktik yang terlalu berani mungkin hanya mengakibatkan lelaki yang kamu cinta takutkan kamu, dan ini juga boleh membuat dirinya menafikan perasaan yang ingin menjauhi kamu seboleh-bolehnya.

jatuh cinta

Cara yang baik untuk mejalinkan hubungan cinta kamu

Cara terbaik untuk meneruskan hubungan dan cinta kamu berdua adalah progress dengan perlahan-lahan, jadi selepas beberapa masa apabila dia sedar bahawa dia jatuh cinta dengan kamu, sudah terlalu kedalaman cintanya padamu dan susah bagi dia menarik balik. Untuk cara-cara halus bagaimana untuk mendapatkan seorang lelaki untuk mencintai kamu, pastikan kamu terus baca tips cinta ini!

Langkah 1: Bercakap Benar Terhadap Diri Mu

Pelajaran pertama di sini adalah selalu bercakap benar kepada diri sendiri. Anda tidak boleh mendapatkan seorang lelaki untuk mencintai kamu dengan hanya menjadi gadis impiannya. Jika memakai skirt pendek dan seluar panas benar-benar tidak adalah perkara yang anda mampu buat, janganlah kamu cuba berpura-pura bahawa kamu boleh terima pakaian ni. Jika kamu paksa sendiri pakai macam ni, akhirnya kamu saja yang akan mendapati kesusahan.

Saya tahu anda ingin menarik perhatian lelaki yang kamu cinta, tetapi dengan menampilkan persona yang palsu, anda akan terkemuka dia dari masa ke masa. Dan apabila kelakuan sebenar kamu dipamerkan, kamu ingat lelaki yang kamu cinta ni lagi ingin bersama dengan kamu kah?

Sebaik sahaja kamu mencari seseorang yang boleh menerima ketawa kuat dan bersendawa kamu, maka kamu tahu bahawa dia seseorang yang kamu boleh berhidup sama dengannya buat masa yang panjang.

cinta gadis

Langkah 2: Belajar Untuk Bertimbang rasa

Sesetengah wanita memasuki cinta dan hubungan pertama mereka berfikir bahawa segala-galanya harus tentang mereka. Jika kamu ingin mendapatkan lelaki untuk mencintai kamu, memberikan peluang bagi dia menikmati hobi yang digemarinya kadang kala.

Jika dia mahu menonton bola sepak hujung minggu ini, jadikan yang dikasihi dan tonton bersamanya. Saya tidak mengatakan anda perlu berpura-pura seperti kamu banyak sukakan bola sepak tapi sebenarnya kamu tidak langsung. Kamu boleh beritahu dia apa yang kamu fikirkan seperti bola sepak bukan kesukaan kamu dan kadang kala kamu ingin dia boleh berteman kamu menonton wayang gambar yang digemari oleh kamu.

Jika dia menegakkan untuk menonton bola sepak dengan kerap, kamu boleh mengingatkan dia mengapa dia memilih untuk keluar bersama kamu sepanjang masa ni.

Langkah 3: Beri Kejutan Kepada Lelaki Yang Kamu Cinta Sekali-sekala

Kadang-kadang, perkara yang paling mudah adalah cara yang paling berkesan untuk mendapatkan seorang lelaki mencintai kamu. Sama ada ia harijadinya atau tidak, beri kejutan yang kecil akan membuat dia jatuh cinta pada mu perlahan-lahan.

Ia tidak perlu apa-apa jua yang menakjubkan seperti menyediakan sarapan yang sedap bagi dia makan atau membelikan sikit hadiah yang dia suka untuk memgembirakannya. Selalu ingat bahawa yang mudah yang berkesan.

Dapatkan buku komik yang dia suka dan tinggalkan ia di meja bacaannya dengan nota mengatakan ia adalah hadiah dari kamu. Atau membeli dia ais krim coklat kegemarannya tanpa diketahui olehnya.

Perkara yang paling penting ialah untuk menunjukkan kepadanya bahawa kamu mengambil berat tentang dia. Dia akan cenderung untuk membalas cinta dengan perbuatan kasih sayang terhadap kamu.

Belajar bagaimana untuk mendapatkan seorang lelaki cinta kamu adalah mudah selagi anda tidak berkelakuan apa-apa jua yang keterlaluan. Ingat, cinta dengan hati kamu adalah yang amat penting antara semua perkara.

Artikel berkaitan:
Kumpulan dan Koleksi SMS Cinta

manicure set promotion

Comments (3)

  1. nurulfahmi April 17, 2013
  2. sweetly May 9, 2013
  3. Laila ila May 9, 2013

Leave a Reply