web
counter

Design Souvenir Kahwin Yang Murah

Gift Kahwin Ads
round candy box

round candy box

Penerangan untuk Produk ini

DIY hadiah perkahwinan atau souvenir kahwin anda sendiri dengan round candy box ini yang comel, cantik lagi murah.

Sais: Diameter: 7.5cm x Tinggi: 5cm

Warna: Merah, Jambu Merah, Ungu

Penempahan yang minimum : 1000 pieces

Jenis Kotak Cenderahati Yang Murah Untuk Parti Hari Jadi

Majlis hari jadi selalu merupakan hari kebesaran untuk semua orang. Sudah didapati bahawa kanak-kanak mempunyai masa yang paling menyeronokkan ketika majlis hari jadi dianjurkan di rumah. Sememangnya, semua perkara boleh dijalani dengan lancar penyusunan kek hari jadi, makanan ringan, dan jemputan semua disediakan dalam rumah. Anda juga perlu memberikan sesuatu cenderahati parti hari jadi yang menarik bagi para tetamu.

Cenderahati parti hari jadi kelihatan menarik apabila ia disertakan dalam kotak bulatan seperti yang ditunjukkan dalam gambar itu. Ramai orang sering menggunakan kertas pembalut untuk tujuan ini, tetapi cenderahati kelihatan paling menarik apabila diletakkan di dalam kotak cenderahati untuk parti hari jadi. Berikut adalah kotak-kotak yang paling popular.

Kotak Kertas
Kotak kertas adalah antara yang sangat biasa digunakan untuk pembungkusan cenderahati hari jadi. Kertas yang digunakan untuk tujuan ini adalah sedikit lebih tebal berbanding dengan kertas dinding supaya ia boleh mengisi dan memegang barangan seperti gula-gula, coklat dan lain-lain di dalamnya dengan baik. Ia diperbuat daripada kedua-dua kertas berwarna dan tercetak. Pada masa kini, banyak kotak yang diperbuat dengan kertas kitar semula bagi pemuliharaan alam sekitar. Anda boleh mencari kotak kertas tekstur yang berlainan seperti sutera, baldu, polka-dot dan lain-lain dengan cetakan “majlis hari jadi” di atasnya.

Kotak Kadbod
Kotak yang diperbuat daripada kadbod juga digunakan secara meluas dan ia boleh dihiasi dengan lukisan tangan. Sebahagian daripada kotak itu mempunyai penutup yang boleh tanggal dan boleh membuatan tambahan kecantikan dengan hiasi reben. Anda juga boleh menghiasi kotak kadbod dengan cat kain, manik dan lain-lain.

kotak kadbod

Kotak-kotak yang disebut di atas boleh didapati dalam pelbagai bentuk seperti bulat, bujur, segi empat tepat, segi tiga dan segi empat. Selain itu, anda boleh mendapatkan kotak itu dalam hiasi serta dalam bentuk yang nyata. Anda boleh mendapatkan kotak yang nyata dan menghiasi kotak tu dengan idea-idea kreatif anda untuk membuat cenderahati parti hari jadi melihat peribadi dan unik.

Semua kotak cenderahati parti hari jadi di atas boleh diperibadikan dengan mudah. Anda boleh menampal gambar anda dan menambah nota yang mengandungi beberapa barisan yang tulis oleh anda. Anda juga boleh menggunakan stensil untuk membuat monogram daripada singkatan nama. Anda boleh mendapatkan kit stensil di kedai kraf untuk membuat corak pada kotak juga.

Terdapat beberapa kedai-kedai hadiah online yang menjual kotak hari jadi untuk parti. Renown Gift adalah salah satu kedai dalam talian yang menjual pelbagai jenis kotak hadiah. Anda boleh melayari laman itu untuk menyemak sendiri beberapa reka bentuk barang-barang pembungkusan itu dan dapatkan satu yang anda suka.

manicure set promotion

Comments (2)

  1. ally azila March 12, 2013
  2. kitty November 11, 2014

Leave a Reply