web
counter

Kotak Kahwin Romantika untuk Acara Perkahwinan

Gift Kahwin Ads

Kotak ini mempunyai rupa ringkas tetapi kelihatan klasik yang telah menjadikan mereka kegemaran oleh ramai pasangan. Kotak ni dah menjadikan sesuatu pilihan yang baik untuk majlis perkahwinan lebih formal atau untuk majlis perkahwinan yang mempunyai tema bergaya.

Kotak kahwin romantika ini dihiasi dengan corak yang mudah lagi menarik. Jika anda mempunyai bajet yang ketat, anda boleh menjimat wang dengan membeli kotak-kotak dengan desin seperti gambar, dengan itu anda boleh membeli semua kotak ni dengan harga yang sangat murah malah dengan reka bentuk yang mempunyai hiasan yang kreativiti dan menemui dengan gaya dan tema perkahwinan anda.

Boleh anda mencari kotak perkahwinan dengan mengunjungi ke kedai-kedai khusus tempatan yang menjual cenderahati atau menempah online. Anda boleh memikirkan hampir semua kemungkinan barang yang anda boleh isi ke dalam kotak cenderahati tu. Memutuskan sama ada anda ingin mengisi cenderahati perkahwinan yang boleh dimakan, sabun, lilin, atau konfeti dalamnya.

Cenderahati perkahwinan yang paling popular yang sering digabungkan dengan kotak kahwin adalah coklat, gula-gula, pudina, badam, kek cawan, dan cookies. Tetapi ia masih terpulang kepada anda apa jenis barangan yang membuat inti yang sempurna untuk setiap kotak yang anda mahu untuk memberi kepada tetamu dalam majlis perkahwinan anda.

Romantic Wedding Day Box
Romantic Wedding Day Box

Ciri-Ciri Kotak
1) Produk: Kotak seperti nampak dalam gambar, tapi anda perlu lipat sendiri dan perlu isi kandungan ke dalam sahaja.
2) Bahan Mentah : Special Rubbing Paper
3) Berat: 15gram
4) Jenis : 1 Warna sahaja

Anda boleh mencari kotak kahwin romantika ini di kedai kami atau terus buat tempahan di laman shopping cart dengan mengikut link ini.
Kotak Kahwin Romantika

manicure set promotion

1 thought on “Kotak Kahwin Romantika untuk Acara Perkahwinan”

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top