web
counter

Kotak Tin Mint Tin Boxes in Blue Theme

Gift Kahwin Ads

Kotak Tin yang Boleh Isi Apa-apa saja

Jika anda sedang mencari cenderahati parti peribadi untuk perayaan yang akan datang, anda pasti tidak melepasi untuk mencari bekas khas seperti kotak tin(tin boxes). Jadi, apa yang membuat kotak timah pada hari moden ni semakin popular?

Dengan mendapatkan bekas-bekas kotak tin kosong, anda boleh mengisi apa-apa barangan atau makanan yang anda ingin taruh dalamnya. Jika tiada ilham apa nak isi dalam, macam mana dengan cadangan bagi anda isikannya dengan gula-gula garam air untuk pihak tema pantai, atau coklat M & M dalam tema warna perkahwinan anda, atau gula-gula retro bagi anda mengingati masa belia anda untuk hari jadi istimewa?

Idea untuk Isi Apa Barangan Dalam Kotak Tin

Selain daripada tu, anda boleh membeli coklat Hugs Hershey dan Kisses dan sertakan mesej yang berkata, “Terima Kasih”. Anda mungkin beli coklat gourmet atau boleh juga anda isi sesuatu souvenir yang tidak boleh dimakan. Mainan kanak-kanak dan tatu sementara adalah pilihan yang baik bagi kanak-kanak. Aksesori rambut, kulit kerang, garam mandi wangi, gegelang kunci atau kad hadiah boleh diletakkan di dalam kotak tin juga.

Bekas kotak tin boleh dijadikan sebagai cenderahati untuk acara yang elegan atau jamuan kasual. Anda boleh memberikan tin ini sebagai hadiah kepada tetamu dalam sesuatu majlis. Anda juga boleh memberikan kepada tetamu yang menghadiri majlis perkahwinan anda. Sama ada anda merancang fungsi bergaya atau yang menggunakan pinggan kertas, hadiah ini akan sesuai dan dihargai.

manicure set promotion

Leave a Reply