web
counter

Kotak Tin – Small Love Tin Box

Gift Kahwin Ads

small love tin box

Saiz: 7cm x 7cm x 3.8cm

Boleh muat 2-3 Ferrero Rocher, 5-7 gula

Tin kotak ni dihiasi dengan bunga yang lawa, tambah dengan penggunaan tenunan tangan untuk membolehkan kotak tu kelihatan cerah dan berseri-seri.

Setiap perincian diperbuat dengan halus dan elegan.

Semasa anda mendapatkan tin kotak yang penuh dengan kecintaan untuk perkahwinan anda, ia akan menambah status yang mulia dan solid.

Peribadi Mint Tin Untuk Jadi Cenderahati Perkahwinan Unik

Perancangan perkahwinan boleh menyeronokkan tetapi pada masa yang sama ia boleh jadi amat menjengkelkan. Terdapat begitu banyak unsur yang terlibat dalam merancangkan hari kebesaran dan ia sangat mudah untuk pengantin lupa banyak butiran yang perlu dilakukan. Jika anda mahu untuk menyelaraskan perkahwinan anda dan mencari pilihan mudah daripada pembekal hadiah, di sini saya mempunyai beberapa idea-idea hebat untuk membantu anda menyediakannya dengan cara yang lebih mudah.

Adakah anda ingin sesuatu yang menyegarkan untuk menawarkan tetamu di majlis perkahwinan anda? Satu cenderahati yang boleh digunakan berulang kali? Jika ya, cuma perlu lihat mint tin yang dibungkus dengan balutan yang cantik yang boleh anda dapat dalam pelbagai jenis reka bentuk dan warna yang menyegarkan. Apa yang begitu istimewa mengenai mint tin adalah bahawa mereka boleh diperibadikan dengan lekat sticker atau tag yang mempunyai nama pengantin dan tarikh perkahwinan. Jika anda mahu sesuatu yang lebih istimewa, menambah sentimen anda sendiri atau perkataan yang mencerminkan tradisi atau perasaan anda dan kekasih anda. Berikut adalah beberapa tips untuk memilih mint tin perkahwinan.

Tema perkahwinan:

Adakah anda merancang perkahwinan anda di dengan tema tertentu? Mungkin anda berkahwin di pantai, di luar taman atau tema mengikuti warna kegemaran anda, apa sahaja idea yang ada dalam otak anda biasanya boleh dimuatkan di dalam reka bentuk dan warna mint tin yang anda pilih.

Reka Bentuk dan Warna:

Min tin dibekalkan dalam pelbagai warna dan reka bentuk yang unik. Rekaan reben dan warna biru bersama barangan hiasan istana pasir dan kerang laut adalah comel untuk majlis perkahwinan yang diadakan di tepi pantai. Mawar, dahlias, orkid, rose dan bunga yang berwarna-warni sesuai untuk tema perkahwinan taman. Jika anda suka tema moden, tambahkan imej moden dalam bayang atau mungkin anda mempunyai gambar anda bersama pengantin anda. Boleh anda mendapatkan mint tin dalam pelbagai warna, termasuk, merah jambu, biru, lavender, kulit telur dan putih. Terdapat pilihan yang begitu banyak boleh didapati dan ia cuma satu perkara yang perlu anda duduk di kedai kami dan membuat pilihan anda dengan perlahan dan teliti.

Gula-gula dan Saiz Mint Tin:

Gula-gula pudina adalah pengisi yang paling popular untuk tin tetapi anda mempunyai banyak pilihan lain yang ada, ini termasuk coklat, Ferrero Rocher, Baryl’s, cookie, telur, muffin dan gula-gula getah. Untuk menampung gula-gula, anda boleh mempertimbangkan love shaped min tin atau tin pudina bentuk hati seperti dalam gambar. Jika anda ingin jadikannya lebih unik di atas meja penerimaan anda, anda boleh membuat hiasan tambahan bunga yang berlainan dan lekat simbol “LOVE” atas tin itu. Simbol “LOVE” yang mempunyai kesan kilauan itu bersama bunga yang boleh menghasilkan warna yang cerah menjadikan mint tin bentuk hati itu kelihatan amat jelita sekali.

Sentimen:

Setiap pasangan mempunyai sentimen unik yang mereka ingin menyampaikan dalam perkahwinan. Sebahagian daripada perkataan mungkin boleh dijadikan seperti “Terima Kasih” “Thank You”, “Perkahwinan Mesra” atau anda boleh membuat sentimen manis anda sendiri, mungkin sebuah puisi cinta atau ayat agama adalah apa yang anda boleh fikir di dalam otak. Itu semua terpulang kepada pasangan dengan apa yang mereka ingin menyampai di majlis perkahwinan mereka.

Mint tin merupakan sesuatu cenderahati perkahwinan praktikal yang tetamu anda akan menggunakan. Anda tidak akan kesal dengan membuat pilihan mint tin itu yang merupakan pilihan yang lebih baik daripada lain-lain benda sebagai cenderahati perkahwinan yang akan disukai oleh orang ramai.

manicure set promotion

Comments (2)

  1. asni aris October 25, 2013
  2. haziqah January 31, 2016

Leave a Reply