web
counter

Sikit Maklumat Tentang Kotak Tin

Gift Kahwin Ads

Sejarah tin bermula sejak 1795, ada satu masa apabila harga 12,000 Franc ditawarkan oleh Napoleon Bonaparte, kepada mana-mana individu yang boleh datang dengan kaedah yang berjaya pengawetan makanan. Kepakaran tentera memerlukan sejenis teknologi yang dapat menyimpan makanan untuk tempoh yang panjang untuk jalanan jarak jauh.

Pada masa kini, terdapat inisiatif beransur-ansur berubah dari bekas plastik dan tin aluminium. Inilah jawapan mengapa pada tahun 2008, teknologi kotak logam (tin box) diperkenalkan, keupayaan pengeluaran yang boleh membenarkan syarikat-syarikat untuk menghasilkan tin dengan bentuk yang berlainan.

Kotak tin terus menjadi bahagian penting dalam kehidupan manusia. Walaupun pengenalan mekanisme kemasan sederhana seperti tabung lipat dan tin timah masih ada, tetapi fungsi mereka terus berubah dari masa ke masa. Dengan publisiti media baru-baru ini dan keperluan untuk pengiklanan, kotak tin kini digunakan lebih sebagai produk iklan atau cenderahati dan tidak semestinya sebagai strategi pembungkusan sahaja. Tin merupakan kotak yang baik untuk dijadikan cenderahati perkahwinan yang boleh digunakan untuk mengisi barangan dalamnya.Ia dapat menyampaikan mesej yang tepat yang akan membuat sensasi belian di mata bakal pelanggan juga.

manicure set promotion

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top