web
counter

Aktiviti Syok Kahwin Lagi

Gift Kahwin Ads

Mungkin majlis perkahwinan yang akan saya hadiri tengah hari nanti merupakan agenda stok kahwin terakhir bagi sesi pertengahan tahun ni. Kebanyakkan aktiviti syok kahwin sudah selesai bila tamat cuti persekolahan, tapi yang hari ni mungkin terlewat jadual kot.

syok cincin kahwin

syok cincin kahwin

So apa yang menarik sangat pasal aktiviti syok kahwin ni, semua orang pernah hadir dalam majlis perkahwinan. Memang secara umumnya gitulah, susunan acara dan program di mana-mana majlis perkahwinan tetap sama, cuma dari segi pelaksanaan dan suasana tu yang akan membezakan majlis tersebut.

Satu lagi istimewa kepada saya aktiviti syok kahwin hari ni melibatkan kawan semasa belajar dahulu yang baru bertemu jodoh yang sesuai untuknya. Semasa rakan-rakan sebaya yang lain sudahpun mempunyai anak-anak dan mungkin ada jugak yang sudah ada ‘planning’ untuk kahwin lagi sekali, dia baru hendak melansungkan perkahwinan kali pertama, hmm…better late than never.

Sebelum ni rakan ni fokus kepada kepada pembangunan karier dan terlibat dalam dunia perniagaan, mungkin tak sempat masa kot untuk cari pasangan yang betul-betul ideal. Walaubagaimanapun rahsia jodoh milik tuhan, hanya Dia sahaja yang mengetahui jodoh setiap hambanya dan segala ketetapan yang diberikan Nya ada hikmah yang tersendiri…..entry sementara menunggu mrs bersiap.

Artikel berkaitan:
Syokkahwin Tips Yang Boleh Menyeronokkan Anda

manicure set promotion

Leave a Reply