web
counter

Terima Kasih Maskahwin.com

Gift Kahwin Ads

Blog ni merupakan salah satu agen atau affiliate pemasaran online untuk ebook ‘Maskahwin Yang Hilang’ iaitu panduan mudah dan kemprehensif untuk mengumpul wang perkahwinan bagi bakal pengantin yang ditulis oleh saudara Mohd Suhaimy. Sebab tu kalau perasan ada banner dan text-link ads berkenaan ebook Mas Kahwin Yang Hilang tersebut di paparan blog ni.

perkahwinan melayu

perkahwinan melayu

Dan hari ini untuk kesekian kalinya pihak maskahwin.com telah membuat pembayaran hasil dari jualan ebook tersebut melalui blog ini. Bukak aje email tiba-tiba dapat notis pembayaran melalui TT sudah pun dibuat.

Memang diakui iklan mas kahwin yang hilang antara yang paling banyak dapat klik dan jualan bagi blog ni. Mungkin juga faktor demografi pelawat blog memberikan kesan kepada jumlah klik dan jualan tersebut. Harga ebook semurah RM20.00 dan tetapi mempunyai pelbagai tips dan kaedah juga bagi saya memberikan kesan kepada pemasaran ebook ni.

Itu saja entry kali, ni. saja nak ucapkan terima kasih kepada Saudara Suhaimi dan juga pihak maskahwin.com di atas pembayaran tersebut. Semoga industri affiliate marketing bertambah maju di Malaysia ni.

Kalau sesiapa yang berminat untuk jadi affiliate dan agen kepada ebook ni boleh lawat dan daftar secara percuma di http://www.maskahwin.com.

manicure set promotion

Leave a Reply