web
counter

Tutorial untuk Membuat Kotak Cenderahati Sendiri

Gift Kahwin Ads

Di sini saya ingin berkongsi dengan video yang mengajar anda tentang cara untuk buat kotak kertas sendiri. Ini adalah arahan yang baik dan pengajar dalam video tu telah cuba untuk menjadikan ia sejelas mungkin untuk anda fahami caranya dengan langkah-langkah yang jelas.

Dalam tu mungkin terdapat beberapa langkah-langkah yang susah sedikit bagi anda untuk mengikuti dengan tepat. Tetapi saya ingat bahawa video yang ditunjukkan sememangnya boleh anda belajar untuk membuat kotak cenderahati dengan baik.

Saya ternampak terdapat beberapa video yang baik tentang pengajaran buat sendiri kotak cenderahati di laman web ini, ada masa saya akan memperkenalkan di laman ini. Jadi sekarang tontonlah video ni dan buat segera!

Buat Sendiri Kotak Cenderahati

Kotak gula untuk perkahwinan adalah antara barangan yang disukai oleh orang ramai. Sebaik sahaja anda telah memilih kotak cenderahati yang anda ingin meletak di atas meja perkahwinan anda. Anda akan mula berfikir untuk buat sendiri apa jenis kotak yang anda mahu. Anda boleh cuba beli gula-gula yang nak isi dalam kotak dan keluarkan satu sample untuk cuba muatkan gula dan mengubahsuai untuk mendapatkan saiz yang anda nak.

Buat Sendiri Kotak Cenderahati Dengan Kertas Indeks

Kotak cenderahati ini dibuat daripada 8 helai 1/2 x 11 indeks kad. Kertas indeks boleh dibeli di mana-mana kedai bekalan pejabat dan alat tulis. Terdapat banyak tekstur dan warna boleh anda pilih.

Selepas mendapati kertas indeks yang dikehendaki anda, bolehlah anda mula dengan DIY kotak cenderahati dengan mengikut pengajaran video ini.

Semoga anda akan dapat membuat kotak cenderahati sendiri yang anda suka.

Artikel berkaitan:
Video Tutorial Untuk Buat Sendiri Kotak Cenderahati
Tutorial Untuk Buat Tempahan di Laman Renown Gift

manicure set promotion

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top